Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban rep una informació desagradable i decideix passar a l'acció

Belén passa un mal tràngol a plató quan menys ho esperava

Belén Esteban sap que, cada vegada que trepitja el plató de 'Sálvame', el programa se li pot tornar en contra. Pot passar perquè emetin algunes declaracions sobre certes persones que no vol veure perquè ha trencat la seva amistat amb elles.

Per exemple, fa temps que Belén Esteban i Alicia Senovilla eren carn i ungla. De fet, Belén va debutar a la televisió gràcies a ella, que era tota una estrella a finals dels 90 i principis dels 2000. Aquesta amistat es va trencar al seu moment i els últims dies, Alícia ha estat preguntada per la gravació d'una docusèrie sobre la vida de Jesulín.

La veritat és que la Belén s'ha alterat quan ha vist parlar d'una manera molt contundent aquella que va ser la seva amiga.

Belén Esteban rep una notícia que l'incomoda

Belén Esteban va escoltar atentament totes les paraules d'Alicia Senovilla, que feia referència a l'oportunitat que tenia Jesulín d'explicar la seva història, igual que havia fet fa anys la col·laboradora.

Belén Esteban a plató
La col·laboradora rep una notícia que l'emprenya notablement. | Mediaset

Les paraules d'Alicia van fer saltar com un ressort del seient una Belén Esteban que feia massa dies que estava tranquil·la al plató de 'Sálvame'. Concretament, les paraules de Senovilla van ser les següents: «Crec que Jesulín de Ubrique té moltes coses per explicar», començava Alicia davant les preguntes dels reporters en un 'photocall'. A més, li enviava una indirecta a Belén Esteban, amb qui no té relació des de fa molts anys.

Belén té molt a dir a la seva examiga Alicia Senovilla

«Jesulín ha callat perquè hi havia algú que parlava més alt que ell», assegurava Alicia, mentre que Belén Esteban no donava crèdit a les seves paraules veient el vídeo en ple directe.

El cas és que Senovilla no volia donar el nom de Belén Esteban. Aquesta va afirmar que després és assenyalada per «apostar per Belén» i finalitzava el seu discurs amb la següent afirmació: «Ella fa un món de res i passo, no necessito res de ningú per ser on soc». Així sentenciava de manera contundent una presentadora que ha fet alterar en directe la dona de Miguel Marcos

Des del plató de 'Sálvame', la col·laboradora confessava que està «supercontenta» que la seva exparella faci una sèrie per a una plataforma. Per si no n'hi hagués prou, la televisiva confessava el següent abans de tot: «Estic desitjant veure-la».

«És com la Loteria de Nadal, cada any surt el premi»

Belén es queixava que és Alícia qui «parla sempre». I no li importava el més mínim que ella pensi que és una desagraïda i li feia memòria que fa dues dècades que no tenen cap relació.

Alhora, apuntava que, quan treballava amb Alicia Senovilla, a aquesta li «encantava» que parlés de Jesulín. El que no comprèn gens ni mica és que aquestes indirectes siguin recurrents cada cert temps. «És com la Loteria de Nadal, cada any surt el premi».

Alicia Senovilla somrient
Belén no vol veure Alicia Senovilla. | Europa Press

El que es posa de manifest és que Belén Esteban ha acabat realment malament amb Alicia Senovilla. I que cada vegada que surt parlant a la televisió sobre Belén, a la madrilenya li surten granellades. No pot evitar referir-s'hi malgrat tot el que va significar per a Belén, una dona que estava al cim al seu dia. Va donar cabuda a la veterana col·laboradora de 'Sálvame' quan era tota una inexperta a la televisió.

Ara han canviat molt les coses i veurem si després de la resposta de Belén arriba la rèplica d'Alicia Senovilla. Tanmateix, segons ha revelat ella mateixa, no es vol ficar en més problemes i menys amb algú tan mediàtic com Belén Esteban.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!