Muntatge de Belén Esteban i el logo de 'Sálvame'

Belén Esteban revela el secret millor guardat de la família Campos: «Li té por»

Belén Esteban no ha dubtat a explicar la veritat

Belén Esteban es caracteritza perquè no té filtre, diu el que pensa a cada moment malgrat les conseqüències que pugui tenir. I precisament aquest senyal d'identitat és el que l'ha portat a confessar una cosa inesperada a 'Sálvame'.

En concret, Belén ha procedit a revelar un secret de la família Campos. Ho ha fet perquè, des del seu punt de vista, era el moment que la veritat sortís a la llum.

El que no sabem és què li haurà semblat al clan que ella hagi exposat públicament el que s'ha guardat amb clau tant de temps.

Belén Esteban revela el secret

La mare d'Andrea Janeiro és de les poques persones de 'Sálvame' que ha mantingut la relació amb Belén Ro després del conflicte. Ens estem referint que va sortir a la llum que aquesta havia traït amics com Kiko Hernández, Jorge Javier o Terelu.

Foto de Belén Rodríguez a 'Sálvame'
Belén Esteban segueix parlant amb Belén Rodríguez | Europa Press

Així, encara que la majoria de col·laboradors han trencat relació amb la comentarista de 'GH', la de Sant Blai se segueix parlant amb ella. Per aquest motiu, maneja informació que el gran públic desconeix del tot. N'és una bona mostra que sap el perquè aquella va prendre la decisió de bloquejar Carmen Borrego, que considerava com una germana.

Aquest bloqueig s'ha abordat quan María Patiño ha afirmat que les Campos desconeixen el perquè del distanciament de Ro cap a elles. I Esteban no ha volgut quedar-se callada. Ha pres la decisió d'explicar a tothom què passa entre aquelles.

Belén Rodríguez
Belén Esteban ha destapat el secret que afecta la família Campos i Belén Ro | CEDIDA

Ho ha fet dient: «Jo ara ho diré, perquè crec que és l'hora que se sàpiga la veritat. Ro bloqueja Carmen perquè aquesta diu aquí, en aquest plató, que alguna vegada li ha tingut por. Jo no he parlat mai d'aquest tema i crec que no soc la més indicada, però ja està bé».

«I després Ro s'enfada amb Terelu perquè, quan surt el tema del menjar tan famós, és a ell a qui se'n dona la culpa. I aquí hi havia més gent. Però ja no diré res més».

Amb aquestes últimes paraules, Belén s'ha referit a dinar a casa de María Teresa que es va filtrar a la premsa. Dinar en què van estar Rocío, Fidel, Ro, Hernández i Alejandra Rubio.

Captura de Belén Rodríguez, Terelu Campos i María Patiño a 'Sálvame'.
Belén Esteban ha explicat el perquè Ro està enfadada amb Terelu | Telecinco

Belén Esteban, al dia dels darrers esdeveniments

La dona de Miguel Marcos ha tret la cara per l'excol·laboradora de 'Sálvame', de la qual també coneix la seva nova vida. I és que s'ha donat a conèixer que sembla que està feliç després de l'escàndol amb què van ser els seus amics i que la va posar al punt de mira.

Belén és conscient que la seva amiga torna a somriure perquè, entre altres coses, l'amor ha tornat a trucar a la porta. Pel que sembla, està il·lusionada amb la relació que ha iniciat amb un atractiu maquinista de tren, que li va presentar una coneguda que treballa a Renfe. Maquinista que, segons Víctor Sandoval, és «guapíssim».

Esteban és conscient, a més, que la que va ser la seva companya aposta molt per aquesta nova relació. Tant és així que, pel que sembla, la parella ja ha fet el pas de marxar a viure junts.

Això sí, de moment ni la protagonista del romanç ni la família Campos s'han manifestat respecte al que ha explicat Belén. Caldrà esperar per veure si una de les dues parts confirma o desmenteix allò que s'ha explicat.