Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban fa saltar les alarmes: «L'he agafat»

Belén Esteban confessa per què ha estat gairebé un mes fora de 'Sálvame'

Ahir a la tarda a 'Sálvame', Belén Esteban feia saltar totes les alarmes després de revelar que s'ha contagiat de Covid fa un parell de setmanes. Després de tornar del seu viatge de promoció de 'Sabores de la Esteban' a Dubai, i fer una exclusiva per a la revista 'Semana', Belén confessava que es va trobar malament en arribar a Madrid.

Primer pla de Belén Esteban
Belén Esteban ha tornat al seu programa confessant el perquè de la seva llarga absència | GTRES

Quan havia de tornar al seu lloc de treball a 'Sálvame', l'estat de salut de Belén no era el millor. I aquest dijous ha confessat que, la seva absència va ser deguda al contagi del coronavirus.

Belén torna 24 dies després i surt la 'Grossa'

Després de 24 dies des de l'última vegada que va anar al plató de Telecinco, Belén Esteban tornava ahir. Reconeixia que tot i haver caigut encomanada, sempre ha estat molt controlada i no ha hagut d'ingressar a l'hospital. El seu marit Miguel i la seva filla Andrea han cuidat la de Paracuellos com si fos una reina durant els dies que ha estat de baixa 

Belén Esteban
Belén Esteban va tornar a Telecinco 24 dies després | Instagram

La sorpresa ha estat majúscula quan, només començar a 'Sálvame Lemon Tea', Belén apareixia en pantalla i sortia la 'Grossa' de la tarda. Això sí, Belén no ha patit un contagi greu i, encara que ha donat positiu diverses vegades, finalment aquesta setmana ha tornat a asseure's a la seva cadira de 'Sálvame' per a alegria dels seus seguidors.

Belén Esteban confessa que ha agafat la Covid

«Me'n vaig anar a fer coses de la meva empresa, vaig estar a Dubai amb 'Sabores de la Esteban', i estava molt contenta. Però quan vaig venir van passar els dies i no em trobava gaire bé. La veritat és que he estat dolenta, he agafat la Covid», sentenciava.

«Ho he passat malament, però he de dir que he estat una privilegiada després del que hem passat en aquest país durant la pandèmia. Però seria molt injust que digués que ho he passat malament. No he estat en un hospital, però pels meus problemes de sucre era complicat», explicava.

«He de donar gràcies perquè estava vacunada amb les meves tres dosis i la vacuna de la grip. He estat molt controlada, però en tenir això del sucre sabeu que tot es complica una mica més», confessava.

«Ho he passat a casa, però passa que he donat molts dies positiu i podia contagiar molt fàcilment», prosseguia. «Tenies molta càrrega viral», recalcava Terelu.