Primer pla de Belén Esteban amb un somriure

Belén Esteban fa saltar les alarmes sobre el seu canvi a Antena 3

Belén Esteban confessa la seva traïció més gran

Belén Esteban ha deixat tothom amb la boca oberta en proclamar-se una fidel seguidora de la competència. La col·laboradora de Sálvame s'ha pronunciat sobre la marxa d'Ónega a Antena 3 i ha confessat que li agrada molt el seu nou programa.

La marxa de la presentadora de Ya es mediodía no va semblar gens bé a Telecinco i la van acusar de traïdora. Ara, just quan la periodista triomfa amb el seu nou programa, Belén clava un cop dur i s'alegra per l'èxit de la seva excompanya.

Belén reconeix la seva traïció

Belén Esteban és conscient que últimament la cadena no travessa el seu millor moment. La crisi d'audiència continua sent un fet i la col·laboradora sent que la fi és cada cop més a prop. Sobretot, després de conèixer que la seva principal competidora arrasa, cosa que celebra l'ex de Jesulín.

«Sembla que la gent està encantada que marxem tots, però no marxem només nosaltres, també hi ha un equip al darrere», va dir en una entrevista a Bluper sobre l'actual crisi que travessa Mediaset. La crisi afecta especialment Sálvame, que viu les hores més baixes accentuades des de fa mesos amb l'estrena de Y ahora Sonsoles.

Quant a l'èxit que té la seva companya, Belén s'ha pronunciat sense por. Assegura ser una seguidora del programa d'Antena 3, malgrat que coincideix a la mateixa franja horària que el programa vespertí de Telecinco. «A mi m'agrada Sonsoles. Encara que treballo a Telecinco, tinc la meva opinió. Jo quan Sonsoles va anar a El Hormiguero, programa que m'encanta, jo li vaig enviar un missatge», acaba reconeixent.

Primer pla de Belén Esteban.
Belén Esteban és seguidora de 'Y ahora Sonsoles'. | GTRES

Sobre Ónega només té bones paraules i afirma mantenir «una relació molt bona». «L'estimo molt, em dol que els nostres programes vagin a la mateixa hora, però la vida és així», acaba reflexionant.

A la seva entrevista, tot han estat bones paraules cap al principal competidor de Telecinco. Això crida molt l'atenció tenint en compte la delicada situació del grup audiovisual. Tot i això, malgrat estar en bàndols contraris, Belén no només reconeix seguir Sonsoles, sinó també altres programes d'Atresmedia.

Belén Esteban s'avergonyeix de la seva feina

Aquestes declaracions de Belén arriben dies després que confessés obertament el seu disgust amb Sálvame. Després de la cobertura que el programa va fer de la mort de Bernardo Pantoja, l'ex de Jesulín va criticar sense pietat l'espai.

«Em va semblar vergonyós i és la primera vegada a la meva vida que m'avergonyeixo del programa on treballo», va admetre en directe. Un malestar que porta arrossegant des de fa molt de temps i que la va portar a plantejar-se fa anys abandonar Sálvame.

Sonsoles Ónega
Belén felicita Sonsoles Ónega pel seu programa. | GTRES

Belén fa temps que no aporta res de nou al programa i els seus directors comencen a impacientar-se. A més, no té el mateix èxit mediàtic que tenia abans i això comença a passar-li factura. Per això no seria estrany que la col·laboradora es plantegés canviar de programa. Y ahora Sonsoles no és tan intens com Sálvame i aquí la mare d'Andrea Janeiro gaudiria de la tranquil·litat que tant desitja.

A això cal afegir-hi l'èxit d'Ónega davant del daltabaix més absolut de l'espai vespertí de Telecinco. És cert que les audiències es mantenen gairebé empatades, però Sonsoles ha aconseguit millorar amb escreix els índexs a la seva franja horària.

Tanmateix, en preguntar-li directament si canviaria de programa i se n'aniria al de la seva amiga, Belén ha estat sincera. «Jo vaig començar amb Sálvame i hi estaré fins que s'acabi», explicava. Això sí, té clar que, en el cas que el programa arribés al final ella seguiria a la tele; «no ho deixaré, m'encanta».