Belén Esteban

Belén Esteban fa saltar les alarmes: les seves amigues, de pedra

Belén Esteban ha deixat a tothom «amb el peu canviat»

Belén Esteban ha fet saltar totes les alarmes després que, el cap de setmana passat, no estigués acompanyant una de les seves amigues.

Algú que coneix molt bé des de fa anys com és Raquel Bollo. I és que la col·laboradora de televisió ha presentat la seva nova col·lecció de vestits de flamenca a SIMOF (Setmana Internacional de la Moda Flamenca). I s'ha envoltat de molta gent important per a aquest esdeveniment a la ciutat andalusa.

Però allà no hi havia la de Paracuellos, cosa que ha deixat afligida l'excol·laboradora de Sálvame. La veritat és que ha cridat l'atenció que una persona com Belén, en què sempre ha confiat Raquel, no li ha donat suport en un dia tan especial.

Sí que van anar fins a Sevilla, Rosa Benito, Makoke, Amor Romeira, Luis Rollán o Irene Rosales. Cap d'ells es va voler perdre una desfilada en què l'andalusa celebrava amb exel·lència la seva nova col·lecció que tant l'il·lusiona.

Belén Esteban protagonitza l'absència sonada de SIMOF

Rosa Benito va ser una de les persones que a través de les xarxes socials va compartir el gran dia que se li va presentar a la televisiva divendres passat.

«Trobades maques», deia el missatge de l'ex d'Amador que s'ho va passar d'allò més bé amb la seva amiga a la capital andalusa.

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
 

Per a aquesta data marcada en vermell al calendari per la televisiva, aquesta va lluir un mico color blau marí de la seva pròpia col·lecció. També va vestir uns pantalons de pota d'elefant, que feia un efecte de cames infinites que el va acompanyar totalment al look.

Mentrestant, el cos era de màniga llarga i amb un volant amb caiguda asimètrica, donant-li un toc original i certament nou.

Belén Esteban deixa sense paraules la seva amiga

Aquesta va passar un dia fantàstic malgrat l'absència de Belén Esteban o d'altres dones com Anabel Pantoja o Olga Moreno. Elles tampoc no van creure convenient acudir a aquest debut de Raquel Bollo a SIMOF.

Belén Esteban
Belén Esteban no s'ha presetat a l'event més important de la seva amiga | Telecinco

La veritat és que per justificar aquestes absències cal fixar-se a les xarxes socials d'Olga Moreno. Aquesta passava el cap de setmana passat amb el seu xicot, Jorge Pérez i més amics. A més, per part de la neboda de Pantoja, ha gaudit del cap de setmana amb el seu xicot Yulen Pereira per resoldre qualsevol tipus de rumor sobre un possible final de la parella.

Mentrestant, de Belén Esteban no se'n sap res. I l'absència de 'la princesa del poble' li ha assentat realment malament a Raquel Bollo, que esperava comptar-hi perquè sap l'afecte que li té des de fa temps.

La desfilada de què ha preferit absentar-se Belén Esteban de forma sorprenent

Per no pensar-hi, Raquel s'ha centrat en els dissenys que ha lluït la seva filla, Alma Bollo. Cal dir que ha estat la gran protagonista de la desfilada i que va finalitzar el mateix sortint de la mà amb la seva mare.

Raquel Bollo i Alma Cortés
Raquel Bollo i Alma Cortés al SIMOF | GTRES

Per sort per a Raquel, va comptar amb els seus tres fills que no la van deixar sola en un dia que semblava molt emotiu per a ella.

Per exemple, vam veure Manuel Cortés a primera fila de la desfilada ia les xarxes socials deixant la seva empremta amb un missatge molt afectuós per a la seva mare. «Sabem del teu esforç i constància cada dia, t'estimo», deia el missatge del cantant al seu compte d'Instagram.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp