rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un mort i 4 ferits en un accident múltiple a l'AP-7 a València

URGENT

⚫ Un mort i dos ferits en un accident a l'AP-7 al Vallès Oriental

Belén Esteban a 'Sálvame': «Em miro al mirall i sóc qui sóc. Em sento molt orgullosa»

La col·laboradora del programa de Telecinco no es va arronsar i es va emocionar d'allò més
Belén Esteban, a 'Sálvame' | Mediaset

 

Belén Esteban va deixar a tothom bocabadat amb la seva darrera intervenció a 'Sálvame'. L'autodenominada 'princesa del poble' va dur a terme un discurs que va fer que, a part d'ella, fossin molts els que s'emocionessin des de les seves cases o, fins i tot, al mateix plató de Telecinco.

 

Aquesta, així mateix, va accedir al plató dient: «No em pregunteu per què, però estic bé». Tot seguit, en ser preguntada pel perquè d'aquelles paraules, l'exdona de Jesulín de Ubrique va relatar: «Vull enviar un petó a la meva família. Gràcies a la meva mare, els meus germans i a la meva parella. Gràcies per tot i gràcies per estar sempre al meu costat». 

 

Així mateix, aquesta no es va arronsar i va prosseguir amb el seu discurs. «Us estimo amb bogeria», va explicar l'excèntrica col·laboradora del programa de Jorge Javier Vázquez mentre al·legava: «A vegades no ho dic i, de tant en tant, m'agrada dir-ho i expressar-me».

 

Finalment, i després de deixar a tothom perplex amb la seva intervenció, Finalment, aquesta va sentenciar: «Ara em miro al mirall i sóc qui sóc. Em sento molt orgullosa». El públic, d'altra banda, no va dubtar en aplaudir la intervenció d'Esteban. 

 

Belén Esteban i la seva parella, Miguel | Cedida

 

Preocupació per María Teresa Campos

La revelació de Belén Esteban hauria estat provocada pel delicat estat de salut de María Teresa Campos. Aquestes, de fet, van arribar just després que Terelu Campos parlés de com havia anat la operació a la mítica presentadora de Telecinco.

María Teresa Campos, de fet, va ser intervinguda per uns problemes intestinals i això, com no podia ser d'altra manera, va generar una gran quantitat d'incerteses entre tots els seus seguidors.

 

Tot i això, Terelu va portar bones notícies i va acabar informant que la cirurgia havia sortit a la perfecció i que la seva mare ja estava en plena fas de recuperació.

 

Va ser en aquest moment quan va començar el 'momentàs' de Belén Esteban.Tot i això, aquesta no va voler aclarir si les seves paraules únicament es referien a la seva família i a la seva amiga María Teresa Campos.

Comentaris