rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un mort i 4 ferits en un accident múltiple a l'AP-7 a València

URGENT

⚫ Un mort i dos ferits en un accident a l'AP-7 al Vallès Oriental

Belén Esteban destrossada per la mort del seu «segon pare»

Ho ha explicat tot, en directe, a 'Sálvame'
Belén Esteban ha explicat la seva pèrdua a 'Sálvame' | Cedida

 

Fa poc que Belén Esteban ha estrenat una nova secció a 'Sálvame' presentada per ella sola, un espai que està tenint bastant èxit. Precisament per això, la col·laboradora del programa de Telecinco hauria d'estar ben feliç, però un succés de la vida personal ha fet que estigui passant per un moment molt dur i que aquesta felicitat que hauria de tenir pel seu nou projecte quedi en segon lloc.

 

Els espectadors li van notar al programa, no era la mateixa de sempre, i ara la col·laboradora ha volgut donar explicacions. Ha decidit explicar a 'Sálvame' el que li passa. Esteban ha volgut ser honesta i ha explicat el motiu d'haver estat «rara» durant l'estrena de la seva secció. Davant de tota l'audiència i dels seus companys ha explicat que acaba de patir la mort d'una persona molt propera: «Aquell dia va morir una persona que per a mi era com el meu segon pare».

Una segona família per a Belén Esteban

Belén és una dona que estima molt la seva família i cuida molt dels seus, així ho ha deixat clar durant molts anys, especialment amb la seva filla Andrea. Però sembla que, a més de la gent més propera a ella, té una relació especial amb unes persones que ningú coneix però que també són part de la seva vida.

 

«Jo, a banda de la meva família, tinc una altra família a Còrdova que per a mi han estat com uns pares. Als meus moments més dolents i en els bons han estat sempre», ha explicat la col·laboradora. De la mateixa forma també ha aprofitat l'ocasió per enviar unes paraules molt boniques a aquesta segona família.

 

Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

 

«Vull enviar un petó a la meva família de Còrdova, a Mar, a Sonia i a Fran perquè, el que era com un segon pare per a mi va morir. Per això estava així. Us vull enviar un petó molt fort i sabeu que jo sempre estaré amb vosaltres», ha acabat dient Belén.

Belén Esteban compta amb el suport dels seus seguidors

Es tractava d'una dura confessió per Belén, qui es mostrava molt afectada per la situació, i els seus seguidors li notaven. Per això les seves xarxes socials han quedat plenes de comentaris i missatges de suport cap a ella. D'aquesta forma la col·laboradora ha tornat a guanyar-se l'estima dels espectadors que han connectat amb ella en aquests difícils moments.

Comentaris