Primer plano de Belén Esteban con rostro serio en el programa ‘Sálvame’

Belén Esteban se'n va de la llengua i revela què pensa d'Adara Molinero

Belén Esteban deixa clar com veu Adara davant la seva nominació més complicada

Belén Esteban està a punt de tancar una etapa de la seva vida com a col·laboradora de 'Sálvame'. La tertuliana, conscient de l'interès mediàtic que té la seva figura als mitjans, ha ofert una entrevista. Belén ha aprofitat l'oportunitat per parlar del seu futur, però també de com veu 'Supervivientes', i, en concret, Adara Molinero.

Belén ha anat a 'ElGuacal', el podcast d'Alexsinos en què ha valorat el paper que ha jugat Adara Molinero com a supervivent. Per a la de Paracuellos, «Adara ho fa molt bé als 'realities' i a 'Supervivientes' ho està fent molt bé», comentava Esteban, mostrant obertament quina és la seva preferència.

Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'
Belén considera que Adara Molinero ha fet un bon concurs | Mediaset

Adara Molinero és una de les favorites del públic, però, malauradament, aquests dies està nominada amb Artùr Dainese. Amb ell es mesurarà pròximament i serà el públic qui decideixi quin dels dos passa a la següent fase. Mentre arriba aquest moment, el comportament de la concursant cap a qui fos el seu amic, Asraf Beno, és molt qüestionat.

Així, l'exconcusant Diego Pérez es referia a l'actitud dèspota de la madrilenya cap al ceutí, que, segons ell, tracta com un majordom. Així, la pròpia Adara replicava a Asraf quan aquest es proposava a moure el foc de setge. «Asraf, que no es fa amb aquell foc, jo no el vull fer allí, d'acord? L'arròs no es fa, és igual», repetia insistentment Molinero.

Belén Esteban no amaga el que pensa sobre Adara Molinero i la resta de concursants

Al llarg del concurs de supervivència, Belén ha tingut ocasió de comentar com veu l'evolució dels participants. Així, la mare d'Andrea Janeiro no ha tingut cap inconvenient a valorar l'actitud de Ginés Corregüela i la de la seva xicota, Yaiza Martín.

Belén Esteban va afirmar referint-se al 'tiktoker': «Aquest senyor l'únic que vol amb ella és diners». Així, Belén estaria segura que és una relació basada en l'interès, no pas en l'amor.

D'altra banda, i més recentment, Esteban va carregar contra Raquel Bollo després de l'incòmode episodi succeït al plató de 'Supervivientes'. Belén considera que la seva excompanya, amb qui va tenir bona relació en el passat, es va haver de quedar al marge i deixar que els seus fills es defensessin sols. Tot i això, en lloc d'això, es va dedicar a «emmerdar», segons Belén, cosa que no ha contribuït a arreglar les coses.

Belén Esteban amb cara d'enuig al plató 'Sálvame'
Belén Esteban ja va valorar el que va passar al platí de 'Supervivientes' amb Raquel Bollo i els seus fills | Mediaset

Unes paraules, les de Belén, que van ser contestades per Raquel Bollo al plató de 'Fiesta'. «A Belén l'estimo moltíssim, respecto la seva opinió, però no la comparteixo», va afirmar abans de pronunciar la frase més coneguda de Belén. «L'únic que comparteixo amb ella és que jo, pels meus fills, mato».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Belén ha parlat del final de 'Sálvame'

La intervenció de Belén al podcast 'El Guacal' va servir, a més, perquè donés alguns detalls sobre com veu el futur més enllà de 'Sálvame'. La tertuliana es referia a la continuïtat del 'magazine' ara que queden pocs dies perquè arribi el seu final a Telecinco: «El mort té vida, jo ho tinc claríssim. Jo continuo sent de La Fàbrica de la Tele , i fins aquí podem dir, estic tranquil·la», va afirmar.

Les seves paraules fan pensar en una possible continuïtat del format, més enllà potser de Telecinco. Belén ha insistit que 'Sálvame' serà sempre el programa de la seva vida i que se n'acomiadarà «amb el cap molt alt». Serà divendres que ve quan el programa s'emeti per última vegada i serà amb un especial que durarà una hora més del que és habitual.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!