Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban sorprèn en publicar una foto de l'època de Jesulín de Ubrique

Belén Esteban ha causat impacte entre els seus seguidors

Belén Esteban ha incendiat les xarxes socials. La de Paracuellos, que sol rebre moltes crítiques diàriament, n'ha tornat a ser víctima després de publicar una impactant fotografia.

A la imatge hi apareix ella de jove, quan encara mantenia una relació sentimental amb Jesulín de Ubrique. En realitat, aquesta publicació ha generat força sorpresa, ja que ningú s'esperava que compartís un record del seu passat.

I és que, poques vegades Belén Esteban penja fotos de la seva joventut, a excepció d'aquelles en què apareix amb la seva filla. L'extertuliana prefereix centrar-se en el present i compartir imatges del que fa durant el seu dia a dia. Tot i això, aquesta ocasió ha estat l'excepció en tota regla.

Primer plànol de Belén Esteban molt somrient
Belén Esteban ha publicat una sorprenent foto | GTRES

Belén Esteban: la seva impactant foto de l'època de Jesulín de Ubrique

Belén Esteban va sorprendre tots els seus seguidors en publicar una fotografia de quan era jove. Concretament, aquesta imatge es remunta a l'any 2000, quan l'excol·laboradora de 'Sálvame' tenia 27 anys.

En aquella època, la nostra estimada Belén Esteban ja era mare d'Andrea Janeiro i encara estava casada amb Jesulín de Ubrique. No obstant això, poc temps després que es prengués aquesta instantània, la de Paracuellos es va separar de l'extorero, un divorci que va suposar tot un escàndol al món el cor.

Belén Esteban, que no sol publicar records d'aquells temps, va decidir compartir-la al perfil d'Instagram per llançar un missatge. «La veritat és que era un bombó», començava així el missatge.

I és que la 'Princesa del Pueblo' va emfatitzar que en aquella època lluïa un espectacular físic. No obstant això, no per aquest motiu se sentia trista o desanimada, sinó tot al contrari. Belén Esteban va explicar amb orgull que, tot i no tenir el mateix cos, se sentia molt orgullosa de com està actualment.

«Ho segueixo sent, però més grassoneta i saborosa. Aquí hi ha 'La Patrona'», tancava sobre això.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Primer plànol de Belén Esteban feliç, agafant un coixí de la sèrie 'Elit' de Netflix
Belén Esteban se sent molt orgullosa de si mateixa | @Netflix, Twitter

Belén Esteban va rebre moltes crítiques, però també missatges de suport i afecte

A causa d'aquesta publicació, molts dels seus seguidors van aplaudir aquest gest tan positiu de part de Belén Esteban, ja que va ser un gran exemple de 'bodypositive'.

«Tots canviem, Belén, però el més important és que continuïs sent igual de bona persona i estic seguríssim que ho ets», escrivia un usuari.

«Els anys passen i tots canviem, però la teva actitud i la teva llum et fan seguir veient-te genial i meravellosa», deia un altre seguint la mateixa línia que l'anterior.

Tot i els comentaris de suport i d'afecte que va rebre, Belén Esteban també va haver de bregar amb altres de molt negatius. «Es pot dir d'aquesta senyora que sigui un exemple d'alguna cosa?». «No ets ni la teva ombra», deien alguns.