IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Belén Esteban i Toño Sanchís es tornaran a veure les cares en un nou judici el pròxim 9 de maig

L'exrepesentant de la col·laboradora podria acabar a la presó

Belén Esteban
Imatge d'arxiu de Belén Esteban al programa de 'Sálvame'. | Telecinco

La col·laboradora de Telecinco, Belén Esteban, ha tornat al programa de 'Sálvame' amb les piles ben carregades, després d'unes relaxants vacances. Alegre i somrient, Esteban entrava al plató amb més força que mai, després de la seva última victòria judicial contra Toño Sanchís, el seu exrepresentant.

La presentadora Paz Padilla donava una espectacular benvinguda a la col·laboradora i li comunicava que els seus companys li havien preparat una sorpresa. 

«Us mataré, perquè a la reunió no m'han dit res i, de sobte, tinc una sorpresa», deia una divertida Belén Esteban. A continuació Paz Padilla anunciava. «Tenim una trucada. Bona tarda, Toño Sanchís». 

Belén Esteban ataca Toño Sanchís

Toño Sanchís y Belén Esteban
Toño Sanchís i Belén Esteban. | CatalunyaDiari.cat

 

Malauradament, la comunicació no va ser real i tot es tractava d'una broma del programa. De fet, la mateixa Belén Esteban va reconèixer que «tant de bo truqués», i així poder tornar a veure's les cares amb qui un dia va ser el seu representant. 

«Aquí, o al programa on suposadament col·labora, que des que vaig guanyar els tres judicis no sé on s'ha ficat», recriminava Esteban a Sanchís. No obstant això, i com era d'esperar, la col·laboradora no es va detenir aquí i va recordar a Sanchís que molt aviat es tornaran a veure les cares. 

Sanchís podria acabar a la presó

«Això sí, et queda molt poc. El dia 9, recorda», alertava Esteban. I és que, malgrat que en les altres ocasions anteriors, la col·laboradora no va avisar de les dates judicials, en aquesta ocasió podria haver anunciat el dia què Toño Sanchís i ella podrien tornar a enfrontar-se judicialment. 

En aquest cas, és molt probable que es trobin en un jutjat penal. Belén Esteban espera arreglar totalment les diferències amb el seu antic mànager, qui podria acabar a la presó, a causa del mal desenvolupament dels contractes de la seva representada, de qui es va arribar a quedar un 100% dels beneficis.


Comentaris

envia el comentari