TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Belén Esteban reclama a Toño Sanchís haver-li dit «porca»

L'exmànager de la tertuliana ha pagat 45.000 euros dels 600.000 que li exigeix
Imatge editada de Toño Sanchís i Belén Esteban | Catalunya Diari

 

Res fa indicar que la batalla jurídica de Belén Esteban i Toño Sanchís estigui prop d'arribar al seu final. L'aparició de l'exrepresentant a diferents mitjans de comunicació ha fet enfadar a la tertuliana, qui ha afirmat que és «vergonyós» que sembli que «ell sigui la víctima».

 

«El que més vergonyós em sembla és que digui que té tractaments psicològics», va afegir la col·laboradora de 'Sálvame'. Així, va demostrar que les postures amb el seu exmànager estan més allunyades que mai, en una polèmica que encara no ha vist la seva solució.

Toño Sanchís insulta Belén Esteban

Enfadada per haver vist la seva imatge danyada, Belén Esteban va carregar contra Toño Sanchís, preguntant-li: «Què he de fer amb els vídeos que tinc on em dius guarra». Recordava que ell també «m'ha fet moltíssim mal», però no volia mediatitzar la situació.

 

«Vull el que és meu», reclamava l'estrella televisiva, qui recordava que, gràcies als judicis guanyats, el seu exrepresentant l'haurà de compensar amb 600.000 euros. De la mateixa manera, va demanar que deixés de convertir la seva història en un circ mediàtic, doncs no volia haver-ne de parlar en públic.

El deute de Toño Sanchís amb Belén Esteban

Imatge d'arxiu de Belén Esteban i Toño Sanchís | Twitter

 

L'afirmació de Toño Sanchís, que assegurava haver abonat part del deute, també va ser rebutjada per Belén Esteban. La tertuliana va afirmar que «no ha pagat ell. El jutjat li ha tret», a més de detallar que, de moment, només ha rebut dos abonaments, un de 33.000 euros i un de 12.000 euros.

 

D'aquesta manera, la princesa del poble va recordar que són vora de 555.000 euros els pendents a rebre. Belén Esteban va treure pit i va recordar que, si ha aconseguit aquesta compensació, no és per guanyar un únic judici, sinó que són tres processos els que han estat favorables.

 

«Puc garantir que ha estat més d'un milió d'euros» els que ha perdut, afegia la col·laboradora de 'Sálvame', que lamentava no poder «demostrar» la resta de les pèrdues. No obstant això, va afirmar que pensa recuperar fins a l'últim cèntim que pugui demostrar, robat pel seu exrepresentant.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris