Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban ho explica tot: la 'traïció' de la seva amiga, Anabel Pantoja

Anabel Pantoja no va voler revelar el veritable motiu de l'enuig de Belén Esteban, però ahir la col·laboradora ho va explicar tot

Fa una setmana i mitja que Anabel Pantoja intenta callar totes les veus que volen explicar el motiu de l'enuig de Belén Esteban amb ella. Malgrat això, la col·laboradora no ha aconseguit que alguns dels seus companys revelin que es tracta d'un motiu de negocis i que hauria trencat del tot la bona relació que han tingut des de fa molts anys.

Kiko Hernández va afirmar que aquesta ruptura estava motivada pels negocis de joies que tenen cadascuna de les col·laboradores. Les primeres pistes apuntaven que Belén, amb molta il·lusió va intentar llançar una humil línia de joies. Per a això, va voler implicar alguna de les seves companyes, que havien d'ajudar lluint aquestes peces i totes ho van fer menys una.

Anabel, a més de no lluir les joies de Belén, es va dedicar a publicitar alhora la seva pròpia línia de joies en els mateixos dies que Belén intentava treure les seves creacions. Això sorprèn, sobretot perquè la d'Anabel fa molts mesos que hi està en marxa i no hi ha necessitat de publicar vuit fotos seguides quan el teu company i, que també és amiga, intenta fer surar el seu nou negoci.

La veritat és que els col·laboradors de 'Sálvame' no anaven mal desencaminats, però faltava una peça clau, el testimoni de Belén i que ahir va tornar al programa a la meitat de la seva baixa per poder aclarir el que està passant amb tot aquest assumpte.

Els fets són punyents i deixen a Anabel a l'estacada. Segons Belén, quan Anabel va saber que l'empresa que va treure les seves joies trauria una altra línia amb la 'Princesa del poble', va trucar com una energúmena als caps per preguntar-los com se'ls ocorria treure una línia de la seva companya, menyspreant la seva imatge i deixant-la per terra. A més, els hi va dir que per culpa d'aquesta incorporació, ara les seves vendes baixarien i començaria a perdre ingressos.

Quan Belén va assabentar-se d'això, es va posar en contacte amb un alt càrrec de l'empresa que s'encarrega de treure aquestes joies, i li va confirmar que Anabel havia realitzat aquesta trucada amenaçant, deixant-la a peus dels cavalls.

Belén Esteban no reconeix a Anabel

Davant d'aquesta situació, Jorge Javier Vázquez li ha preguntat a Belén Esteban si reconeixia a l'actual Anabel, qui ha admès que fa molts mesos que no aconsegueix trobar a la seva amiga en aquesta persona que segueix acudint al plató de 'Sálvame'. Segons explica, Anabel està tenint actituds molt desagradables i poc simpàtiques amb persones que treballen darrere de càmeres.

Un fet que està anant en contra del seu treball a la televisió i que podrien acabar sent el detonant del seu possible acomiadament en les pròximes setmanes del programa que presenta Jorge Javier Vázquez. De fet, Belén Esteban ha anat més enllà i ha afirmat que reconeix moltes actituds d'Isabel Pantoja en  la seva neboda, cosa que no pot considerar-se un afalagament, si tenim en compte tot el que s'està explicant de la cantant en els últims mesos.

Segons sembla, el desig d'Anabel és deixar la televisió i anar-se'n a viure a Canàries sense haver de passar comptes amb el medi. Això lògicament és una temeritat, ja que a la jove se li oblida que necessita diners per viure i que de l'aire és difícil fer-ho. Per aquest motiu, amigues com la mateixa Belén o Raquel Bollo han intentat obrir-li els ulls i demanar-li que s'esforci en les seves tasques televisives.

Sembla, però, que Anabel no fa cas i segueix mostrant un interès mínim per l'oportunitat que li donen d'estar treballant a 'Sálvame'. De res han servit els avisos dels seus caps, demanant-li que es lliuri i que es treballi els temes del programa. Això sembla que tindrà un mal final i el pitjor, és que la mateixa interessada no està fent res per revertir la situació.