Belén Esteban, traïda per la persona menys esperada

Belén Esteban en un debat de GH VIP, el 27 d'octubre de 2019

Belén Esteban no manté una bona relació amb Mila | G3

Belén Esteban no ha començat amb bon peu el 2020. Més enllà de la terrible notícia de la mort del seu exmarit Fran Álvarez, la madrilenya ha hagut d'aguantar ara una imatge dels seus companys de 'Sálvame' que, de ben segur, no li haurà agradat gens.

L'encarregada de seguir enviant-li males notícies a Belén ha estat la seva companya Mila Ximénez. Cal recordar que fa uns mesos i ja des de fa anys, les dues col·laboradores del programa estrella de les tardes de Telecinco mantenien una excel·lent relació.

L'entrada de Mila a 'GH Vip 7' ha acabat amb la seva relació

Ambdues havien manifestat en més d'una ocasió que s'estimaven molt i que la seva bona amistat anava més enllà de les hores de programa. Ara bé, l'entrada de Mila a 'GH Vip 7' i la no defensió de Belén de la que era la seva amiga, ha estat el detonant que ha iniciat una nova relació entre elles, ara, d'enemistat.

Tot i que han intentat resoldre les seves diferències a través d'algun que altre 'Sálvame Deluxe', les dues col·laboradores no han aconseguit liquidar les seves diferències i es fa més palès que mai que no estan passant pel seu millor moment. Amb tot aquest context, ara només faltava que Mila publiqués una foto amb diversos companys de programa com Maria Patiño o Chelo García-Cortés.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maravillosa reunión

Una publicación compartida por Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

Una foto amb algunes de les cares més conegudes de 'Sálvame'

En la imatge es pot veure com algunes de les cares més conegudes de 'Sálvame' estan prenent un beure en el bar 'La Muralla', conegut per estar situat just davant del plató. Després d'aquesta publicació, està clar que a Belén no li queda una altra que passar pàgina i acceptar que la seva relació amb Mila ja forma part del passat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari