Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban, trista en enxampar-lo amb una altra quan intenta superar el divorci

Belén Esteban és conscient que la separació podria arribar molt aviat

Belén Esteban es va quedar afligida després de veure com una de les seves millors amigues s'havia allunyat de la seva parella actual. Això sí, també, és conscient que la noia no acaba d'oblidar l'home de qui es va separar fa uns quants mesos.

La col·laboradora sempre s'ha preocupat per la seva amiga Anabel Pantoja i el que està passant en els últims temps l'ha deixat trist. I és que realment no sap quin és el seu estat anímic.

La veritat és que Anabel s'embarcava en l'aventura de Supervivientes després de separar-se al mes de gener, i d'explicar-lo en un plató, de qui va ser el seu marit, Omar Sánchez.

Belén Esteban, en xoc després de veure Yulen anar-se'n amb una altra

A Supervivientes li va clavar l'ull a Yulen Pereira i tots dos van començar una bonica història d'amor que es va anar consolidant amb el pas dels mesos. En acabar el reality, van tornar a Espanya més enamorats que mai.

Això sí, el retorn a la vida real de la parella no va estar exempt de polèmiques, com el retrobament que va protagonitzar a la televisió Anabel i el seu ex.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
La parella de moda en una imatge del seu pas per Supervivientes | Catalunya Diari

Déjate querer els va convèncer perquè es veiessin davant de tot Espanya i aquesta decisió no va ser una cosa que va agradar gaire a l'hispà-cubà.

Tot i aquest revés, després se'n van anar de vacances pel sud d'Andalusia, Egipte i les illes Pitiüses. Va ser un període de vacances que va esprémer al màxim la parella de moda, però tot arriba a la seva fi i, finalment, s'han hagut de separar en els últims dies.

Belén Esteban ha vist que s'han separat

Mentre Anabel posava rumb a Gran Canària per intentar refer la seva vida, Yulen Pereira se n'anava de nou de viatge de plaer. I és que el 2022 és un dels estius més intensos de la seva existència.

Recordem que, després del final de Supervivientes, Yulen va prometre a la seva mare, Arelys Ramos, que gaudirien uns dies de vacances junts en família, i dit i fet.

Així, Arelys s'ha endut Yulen a l'illa de Mallorca per desconnectar de tot i pel que es veu a les seves xarxes socials s'ho estan passant realment bé.

Però el que queda clar amb aquest viatge familiar sense la presència d'Anabel, és que el noi vol separar ara com ara la seva família del món de la seva xicota.

Yulen Pereira se'n va de vacances amb la seva mare sense Anabel

Sembla que tots dos han arribat a un acord perquè no barregin les parelles amb les respectives famílies. Pacte que es va trencar en certa manera quan Yulen va conèixer Merchi, encara que va ser una cosa testimonial.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' de Yulen Pereira
Yulen Pereira gaudeix amb la seva mare a Mallorca | Catalunya Diari

Recordem que la 'influencer' va viatjar a Sevilla només aterrar a Espanya procedent d'Hondures i ho va fer sense el seu noi. «He d'anar a poc a poc», confessava en una exclusiva per a una coneguda revista del cor.

Ara, Belén Esteban està veient com l'esportista està compartint diverses fotografies amb la seva mare. Si bé això no serà excusa perquè la parella torni a ajuntar-se properament, ja que ho faran abans que comenci els entrenaments de cara a la seva preparació per als Jocs de París 2024.

I és que, després de tot aquest mes i mig de viatges, el jove es vol reunir amb la Federació d'Esgrima. Sí, perquè el seu desig és fixar una data de tornada als entrenaments.

El cas és que el jove té pensat instal·lar-se a Madrid, però està obligat a viatjar cada poc temps a París. D'altra banda, l'amiga de Belén Esteban té el desig de viure a cavall entre Arguineguín i Madrid per intentar consolidar la nova història sentimental.