Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.

Belén Esteban, trista en saber que ja han filtrat el seu acomiadament de 'Sálvame'

Belén Esteban no esperava que aquesta notícia veiés la llum

Belén Esteban no ha pogut evitar plorar després de saber que s'ha filtrat el seu acomiadament de Sálvame. I és que tot apunta que MediasetEspaña estaria prenent més d'una mesura després dels pèssims resultats que ha anotat aquest darrer any.

Fa tot just unes hores, ha sortit a la llum una inesperada notícia. Després de més de 23 anys al capdavant d'aquest grup audiovisual, diversos mitjans de comunicació del nostre país han assegurat que Paolo Vasile havia estat acomiadat de manera fulminant.

Belén Esteban i Paolo Vasile, a la corda fluixa
Belén Esteban i Paolo Vasile, a la corda fluixa | La Notícia Digital

I, encara que al principi aquesta informació semblava veraç, la veritat és que aquests rumors no són del tot certs. En un breu comunicat emès per aquesta empresa italiana, han assegurat que el cap de Belén Esteban «no ha estat acomiadat com a CEO [conseller delegat] de MediasetEspanya».

Tot i que la seva sortida del grup ja és un fet, han deixat molt clar que les males dades de l'últim any no hi tenen res a veure. «Ell havia demanat anar-se'n ja, però la pandèmia va endarrerir la seva sortida, que ara es consumeixi», han afegit, confirmat que el seu retir ha estat de «mutu acord».

«És una sortida voluntària frenada, que comença el juliol del 2019. En lloc de sortir el 2020, com tenia previst, passarà al febrer o març de l'any que ve».

Per la seva banda, el cap de Belén Esteban, per ara, té clar que aquests rumors responen a una clara venjança. «Anunciaria el meu retir. Algú ha volgut donar-me un cop, com una venjança», ha assegurat Vasile.

Però aquesta no és l'única retallada que es podria produir els propers dies. Després de la caiguda d'audiència que han experimentat els diferents formats de La fàbrica de la tele, alguns dels seus col·laboradors més mítics, entre els quals hi ha «»la princesa del poble', podrien estar a la corda fluixa.

Belén Esteban tem pel seu futur dins de Sálvame

Belén Esteban està molt preocupada per tot el que està passant dins de Telecinco. La tertuliana és conscient que hi ha alguna cosa que des de fa temps no funciona dins de MediasetEspaña i que podria concloure amb l'acomiadament d'ella i de tots els companys.

Des de la cúpula d'aquest mitjà audiovisual ja s'han adonat que les graelles dels diferents canals no funcionen com abans i, per això, no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de començar a fer modificacions.

plató de Sálvame
Els col·laboradors de Sálvame estan molt preocupats per la possible cancel·lació | TELECINCO

De fet, han començat pel canal principal. Imitant el model del rival més directe, l'equip directiu ja ha comprat diverses telenovel·les turques, a més de la coneguda sèrie Cafe con aroma a mujer.

Sens dubte, La fàbrica de la teleés la productora que més ha de témer tots aquests canvis. Tot i haver estat l'estrella de Telecincodurant diversos anys, avui dia, Unicorn Contenti tots els seus formats li mengen terreny.

Per això, tant els col·laboradors de tots els seus programes com els mateixos formats, estan a un pas de desaparèixer de Telecinco. A finals d'aquest any, diversos tertulians, entre els quals hi ha Belén Esteban, haurien de renovar els contractes.

Però aquest moment podria no arribar a produir-se. En els últims mesos, els caps de la de Paracuellos s'han adonat que ja no genera el mateix interès en l'audiència i podrien estar estudiant no comptar amb ella per al futur.

Un altre dels col·laboradors que ja no pertany a la família de Sálvame és Gustavo González. I és que, la seva implicació a l'Operación Deluxe pot haver estat la causant de la seva sortida del format.

Belén Esteban a plató
Belén Esteban podria ser acomiadada | Mediaset

«Després de 20 anys al mig, estic molt agraït per haver participat en programes que són història. Em sento orgullós d'haver format part de Sálvame. I vull deixar molt clar que no estic emprenyat amb ningú», va assegurar l'excompany de Belén Esteban a una de les seves darreres entrevista.

«Simplement, no em van renovar el contracte. Serà que no els agradava. Però no passa res. Va arribar un moment en què els mateixos conflictes entre col·laboradors importaven més que el fet de portar notícies. Primava muntar l'espectacle. En aquest programa ningú és imprescindible».