Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban truca en directe a 'Los40': «Vull que m'escoltis bé»

La col·laboradora de Telecinco ha trucat al programa 'Anda ya!'

Aquest dimarts, 13 d'abril, Belén Esteban ha trucat en directe al programa 'Anda ya!' de 'Los40' per donar-li una sorpresa a un dels seus presentadors. Així doncs, la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat la protagonista de la trucada misteriosa que va rebre el presentador Dani Romero, conegut com 'El Gallo', amb motiu del seu aniversari. I per si no n'hi hagués prou, Belén Esteban també ha estat l'encarregada d'anunciar que el programa presentat per Romero i Cristina Boscá ha augmentat l'audiència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén Esteban entra en directe a 'Los40' per felicitar a 'El Gallo'

Belén Esteban ha intervingut en el programa 'Anda ya!' de 'Los40' per donar-li una sorpresa al presentador, Dani Romero, que aquest dimarts ha celebrat el seu 49è aniversari amb un pastís de Donuts, en honor al seu esmorzar preferit.

Dani Romero ha viscut un moment molt emotiu quan s'ha retrobat amb Cristina Boscá, a qui feia molts mesos que no veia per la pandèmia del coronavirus. D'altra banda, també hem pogut veure'l molt emocionat quan ha escoltat els missatges d'àudio que han enviat els seus éssers estimats i companys de professió.

Ara bé, el presentador no ha pogut parar de riure quan els seus companys d''Anda ya!' li han posat un recopilatori de moments en què ha comès errors en directe i, sobretot, quan Belén Esteban va entrar en directe i ell havia d'esbrinar qui era. «Aquest serà el moment que més t'agradarà de tota la teva vida», ha advertit Cristina Boscá abans de donar pas a la trucada misteriosa.

El presentador ha hagut d'esbrinar la identitat de la famosa que ha fet la trucada. Tot i les pistes, 'El Gallo' no ha estat capaç de reconèixer immediatament la veu de Belén Esteban i fins i tot s'ha decantat per Lydia Lozano

Dani Romero es confessa fan de 'Sálvame' i admirador de Belén Esteban

Més enllà de felicitar a Dani Romero pel seu aniversari, Belén Esteban ha volgut donar-li un regal molt especial: «Tinc un regal per a tu. I vull que m'escoltis bé, d'acord? Segons l'últim EGM, 'Anda ya!' té 1.601.000 oients. Enhorabona!», ha anunciat Belén Esteban molt emocionada.

Dani Romero s'ha mostrat molt agraït per la trucada de la col·laboradora de 'Sálvame' i fins i tot ha confessat que és fan de Belén Esteban i seguidor de 'Sálvame'. «Bereno al mateix temps que tu. Et seguim cada dia, a tu i a tot l'equip, i ens feu les tardes una mica més agradables. L'entreteniment en temps de pandèmia és molt important», ha manifestat el presentador. 

«Mil gràcies per estar amb nosaltres, tot l'equip està emocionat. Us adorem, t'estimem i et seguim cada tarda», ha afegit Boscá.

Belén Esteban també és una fidel seguidora del programa de 'Los40', i en més d'una ocasió ha manifestat que és una aficionada a la ràdio. És més, també escolta 'Las mañanas de Kiss' de 'Kiss FM'.