Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, farta: revela què explicava Rosa Benito sobre ella pels passadissos

Molts anys després, hem descobert el veritable motiu del distanciament entre les dues col·laboradores

A Belén Esteban li ha anat molt bé aquest petit descans que s'ha pres de quinze dies. La col·laboradora ha tornat amb les piles recarregades i ha volgut carregar contra tots aquells que han aprofitat el seu moment de baixada per atacar-la i fer llenya de l'arbre caigut.

Una de les més criticades ha sigut Rosa Benito, excol·laboradora de 'Sálvame' i que ara treballa com a tertuliana al programa 'Ya es mediodía'. La cunyada de Rocío Jurado va ser durant molts anys una de les millors amigues de Belén Esteban, però alguna cosa va ocórrer entre elles que les va distanciar per sempre.

Fins ara sempre havíem cregut que el distanciament es devia a la guerra que es va destapar entre la filla de Rosa, Chayo Mohedano i Belén Esteban, però ahir la segona va parlar clar, desmuntant el que teníem entès fins al moment. Benito sempre presumia de ser una de les grans confidents de Belén, i així va ser fins que la va trair amb altres companys del programa, fins que tot va acabar arribant a orelles de l'Esteban.

Per situar-nos en el que ahir va explicar Belén, hem de situar-nos en el moment en què les dues treballaven en el programa de les tardes. Hi va haver un moment en què la 'princesa del poble' va començar una etapa de la seva vida molt complicada, amb uns hàbits molt durs i que la van fer emmalaltir, encara que ella no fos conscient del que li estava passant. No obstant això, abans de desaparèixer del mitjà per curar-se, va confiar el seu problema en persones molt concretes, sense creure que aquestes acabarien venent-la.

Belén ha explicat que quan va caure en les addiccions, l'hi va explicar a Rosa i aquesta en lloc d'ajudar-la amb què li estava passant, es va dedicar a prodigar el seu problema amb tots aquells que volguessin escoltar-la. Si és així, Rosa s'hauria convertit en l'amiga traïdora i que no dubtava a parlar malament de la seva amiga cada vegada que se li preguntava. Això és molt dur i diu molt poc de l'exdona d'Amador Mohedano, deixant-la a l'altura del betum com amiga.

Si fos cert això, per fi s'entendria la fi de l'amistat entre les dues televisives i que durant molts anys van compartir moments fora de la televisió. Fins al moment, les tertulianes tenien un pacte de no-agressió, però ara aquest ha saltat pels aires i és qüestió de dies que seguim coneixent nous draps bruts d'aquesta relació idíl·lica i que es prodigava cada dia als platós de televisió.

La relació de Rosa Benito amb 'Sálvame' no és bona

Rosa Benito ha estat una de les col·laboradores que ha tingut una de les relacions més tempestuoses amb la productora de 'Sálvame'. La col·laboradora va treballar al programa des dels seus inicis, fins que va decidir deixar-ho en considerar que l'actualitat del format se l'estava menjant. Això va coincidir amb la separació d'Amador Mohedano i ella, creient que la vida li seria més fàcil lluny de la televisió, el va deixar sense mirar enrere, encara que el que no sabia és que el futur la tornaria a portar a la casella de sortida.

Rosa va assegurar que abans de tornar a 'Sálvame' es tallava les cames, però sorpresa; Rosa va haver de tornar i això va generar la burla dels seus companys que van aparèixer amb les cames embenades, fent referència a la falsa promesa de la tertuliana. No obstant això, a la tornada de Benito va ser molt curta i es va tornar a torçar quan la seva filla va decidir querellar-se contra la productora del format, i que va obligar Rosa a prendre partit entre una part i l'altra.

Rosa no ho va dubtar i va decidir donar suport a la seva filla, posant-se així en contra a l'empresa que li donava per menjar, obligant de nou a la cadena a prescindir dels seus serveis i apartar-la de la cadena. Ara, Rosa intenta ressorgir amb les seves col·laboracions a 'Ya es mediodía'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.