rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Rueda revela que va tenir un afer amb l'actor Antonio Resines mentre rodaven ‘Los Serrano’

L'actriu no s'arruga i es despulla al programa 'Mi casa es la tuya' amb Bertín Osborne
Belén Rueda i Antonio Resines durant 'Los Serrano' | Telecinco

 

Belén Rueda ha revelat un dels secrets més ben guardats de la seva etapa a 'Los Serrano'. De fet, el programa 'Mi casa es la tuya' del proper divendres, 23 de febrer, reunirà per primera vegada després del rodatge de la mítica sèrie de Telecinco a Belén Rueda i a Antonio Resines, protagonistes i personatges carismàtics de la sèrie. 

 

L'entrevista, de fet, servirà perquè Belén Rueda, per exemple, es despulli totalment i expliqui què va passar amb Antonio Resines durant el rodatge de 'Los Serrano'. Així mateix, ambdós actors van deixar entreveure amb un «sí» conjunt, que havien mantingut una relació sentimental

 

No és cap mentida, d'altra banda, que eren molts els que especulaven amb aquest afer. Tot i que l'explicació aquesta increïble resposta s'haurà d'esperar fins al proper divendres, el cert és que els Belén i Resines ja han fet un espòiler de l'entrevista

Belén Rueda a 'Médico de familia'. | Cedida

 

«Ets una meuca»

És la duríssima acusació que rebia Belén Rueda en aquella època pel carrer. L'actriu ho va confessar al programa esmentat i va sorprendre el presentador, Bertín Osborne, quan va abordar una anècdota que va succeir quan estava assaborint l'èxit de ‘Médico de familia’. «La gent m'insultava pel carrer, es pensaven que li volia robar-li el nòvio a Lydia Bosch. 'Ets una meuca!', em deien».

 

Així mateix, l'actriu de pel·lícules com 'El Orfanato' o 'Mar adentro' —per la qual va guanyar un Goya— parlarà de la seva desconeguda tasca com a mare, així com revelarà també com van ser els seus primers anys davant les càmeres. A més, el mateix Bertín també ha explicat que aquesta abordarà les seves relacions amoroses més ocultes fins al moment.

 

Abordarà, a més, la seva boda per primera vegada: «Va ser molt especial. La vida era molt bonica perquè estava molt enamorada, però no va ser tan fàcil…», perquè la seva filla María va néixer amb una malaltia que va provocar que «se'm parés el món».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris