rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Rueda revela que s'ha operat per augmentar-se els pits

L'actriu espanyola ha desmentit que s'hagués fet cap retoc estètic a la cara
L'actriu espanyola Belén Rueda en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat
 

Als seus 53 anys, Belén Rueda segueix sent una de les actrius espanyoles més atractives. No obstant això, la seva imatge s'ha vist envoltada de polèmica en més d'una ocasió, afirmant que s'hauria realitzat diferents retocs estètics per seguir tenint un espectacular físic.

 

En el seu moment, es va arribar a dir que l'actriu madrilenya s'hauria injectat Botox a la cara per augmentar i elevar els seus pòmuls. Ara, però, la mateixa Belén Rueda ha desmentit tots aquests rumors sobre el seu aspecte a 'Planeta Calleja', encara que ha confessat que si se n'ha fet alguns dels que no se n'havia parlat.

 

Els suposats retocs estètics de Belén Rueda

En un viatge a Guinea Equatorial per submergir-se a les profundes aigües del golf i conèixer a uns simpàtics ximpanzés, Jesús Calleja va entrevistar l'actriu, que no es va tallar a l'hora d'explicar curiositats de la seva vida privada, a més de parlar del seu treball.

 

Les possibles intervencions quirúrgiques de Belén Rueda van despertar una gran curiositat en el presentador, que no va dubtar en preguntar-li directament pel tema: «Et puc preguntar una cosa? Si vols bé o si no, no ho diguis. Tu t'has fet la cirurgia estètica o alguna cosa d'aquestes? T'ho dic perquè hi va haver polèmica a les xarxes socials al respecte. La gent deia, Belén s'ha posat pòmuls, s'ha infiltrat Botox ... Tu t'has fet alguna cosa d'aquestes?».

 

Desmenteix que s'hagi retocat la cara

Belén Rueda va sortir al pas per desmentir aquests rumors i va desmentir que s'hagués tocat mai la cara. L'actriu espanyola va explicar que mai s'ha tocat la cara: «A veure, jo crec que per a la nostra feina la cirurgia estètica a la cara és perillosa. Molt perillosa. Perquè és veritat que et canvia el gest... Nosaltres parlem amb els nostres ulls, amb la nostra cara. Mai me la faria allà».

 

No obstant això, sí que ha volgut puntualitzar que malgrat no haver-se fet retocs a la cara, sí que s'ha fet algun tractament estètic de forma continuada: «Vaig al centre d'una amiga meva que em fa contínuament maquinetes».

Confessa que s'ha augmentat el pit

Tanmateix, Calleja seguia tenint curiositat per saber què s'havia retocat i ha volgut saber més: «Segur que no t'has posat cul», li va etzibar davant la sorpresa de l'actriu: «Però com em posaré cul!», va exclamar ella.

 

Finalment, però, l'actriu va acabar confessant que sí que s'havia operat per sotmetre's a un augment dels pits «en el seu moment», desmentint així rumors sobre els seus retocs estètics i revelant quines són les operacions que s'ha fet realment.

 

Belén Rueda durant unes vacances a Eivissa fa uns anys | CatalunyaDiari.cat

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris