Bernabé Domínguez, l'home que dona suport a Carme Chaparro després de confessar que pateix la síndrome de Ménière

Tantes hores junts a treballant a Telecinco van acabar despertant quelcom més que una bonica amistat i són parella des de 1997

 

Carme Chaparro i Bernabé Domínguez es van conèixer treballant a Telecinco | Cedida

 

La presentadora Carme Chaparro s'ha convertit en notícia després d'anunciar a través de twitter que pateix la denominada síndrome de Ménière. La malaltia, que provoca un xiulet constant a l'oïda i que a dia d'avui no té cura coneguda, només tres de cada 1.000 persones a l'estat.

 

De fet, la situació que pateixen els malalts com Chaparro és tan crítica, que algunes persones són incapaces de superar la pressió psicològica. És aleshores quan la malaltia pot provocar vertigen, marejos i pèrdua d'audició. 

 

Chaparro, però, no s'enfronta sola a aquesta malaltia, ja que té el suport de Bernabé Domínguez, la seva parella.

Es van conèixer treballant 

És relativament freqüent que dues persones que passin molt de temps lluire es puguin acabar enamorant. De fet, precisament això és el que els va ocórrer a Carme Chaparro i Bernabé Domínguez, que es van conèixer treballant junts a Telecinco.

 

Tots dos, presentadora i càmera dels informatius, es van conèixer durant la cobertura del funeral de Lady Di, l'any 1997. A partir d'aleshores la seva relació va anar creixent i, tot i que van optar per no casar-se, van tenir dues filles: Laia i Emma. «Una boda és una hipoteca», ha dit Carme sempre que li han preguntat per aquest aspecte, segons explica la revista 'Hola'.

 

L'amor que comparteixen no té fronteres i ha superat conflictes molt difícils, com el segrest que va patir Bernabé a Iugoslàvia.

Aleshores també va ser segrestat el presentador basc, Jon Sistiaga. De fet, Chaparro va assabentar-se del succés per televisió, la qual cosa va endurir encara més el cop. L'assumpte, afortunadament, va acabar bé i ell es dedica a cobrir esdeveniments esportius per Mediaset. 

 

Imatge de la parella | Hola