Primer pla lateral de Bernardo Pantoja

Bernardo Pantoja: La causa de la seva mort

Bernardo ha mort després de patir diversos problemes de salut

Bernardo Pantoja sempre ha estat a l'ombra de la seva germana Isabel. Malauradament, el pare d'Anabel Pantoja moria a Sevilla envoltat dels seus éssers estimats.

Feia temps que patia diversos problemes de salut, els quals han sentenciat els seus últims anys. Bernardo Pantoja patia diabetis, una patologia força comuna a la població, però que el va afectar seriosament la seva salut i li va comportar serioses conseqüències.

Durant els darrers anys de vida, Bernardo va haver d'anar molt seguidament a l'hospital, fins i tot, van haver d'amputar-li el peu dret. De fet, va ser justament el mateix hospital on va donar el darrer sospir. Un dur revés per al clan, especialment per a la seva filla Anabel.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
Bernardo Pantoja i la seva dona sempre han estat molt units | GTRES

La 'influencer' va haver de traslladar-se d'urgència a la capital andalusa per estar amb la seva família en els últims moments del seu pare. Junco, la dona de Bernardo, està totalment destrossada, ja que ha estat un pilar fonamental en els darrers anys de la seva vida.

Així mateix, la seva filla ha estat una de les persones més importants per a ell, perquè l'ha estimat molt. «L'estimo més que res al món, l'adoro perquè és el més bo que Déu m'ha posat damunt la terra», va dir al seu moment.

Per sort, la seva filla va poder arribar a temps a l'hospital i se'n va poder acomiadar. Ara, més que mai, Anabel Pantoja necessita que la seva família aparqui les seves diferències i li donin suport. Davant d'això, segons sembla, la família Pantoja està fent el possible per deixar de banda totes les polèmiques i afrontar junts aquesta dolorosa pèrdua.

Bernardo Pantoja i la seva germana, enfrontats

Ha estat el mateix José Antonio León qui ha informat Sálvame d'aquest revés per al clan musical. I ha estat ell també qui ha afirmat que Isabel Pantoja es trobava amb ell en els seus últims instants. Així doncs, sembla que no ha dubtat a abandonar Cantora i anar-se'n a Sevilla per estar amb els de la seva sang.

Si bé Bernardo Pantoja ha tingut grans diferències amb la seva germana, per a Anabel, la cantant ha estat com una figura materna. És més, la jove ha acompanyat la seva tieta en molts concerts i moments importants per a ella.

'Storie' de Kiko Rivera dedicada al seu once Bernardo Pantoja
Bernardo Pantoja amb el seu nebot Kiko a les 'stories' del DJ | Instagram

Tot i això, hi ha un membre de la seva família que no tenia ni idea del que estava passant Bernardo Pantoja. Parlem de Kiko Rivera, qui no sabia res d'aquesta situació crítica del seu oncle.

De fet, era Rafa Mora, a Sálvame, qui contactava amb Kiko per saber com ho estava passant ell. Tanmateix, el DJ ha declarat que no sabia res del que estava passant amb el seu oncle.

Però no hi ha dubte que el músic també estarà al costat de la seva cosina per fer-la costat. Ella va ser-hi quan fa poc va patir un ictus. Per tant, és probable que tots dos es donin suport mútuament, ja que han estat com a germans durant tota la seva vida, igual que la seva germana petita Isa.