Imatge de Bertín Osborne

Bertín Osborne admet que els rumors sobre Fabiola Martínez són certs

Bertín ha donat suport en tot moment a la veneçolana

Bertín Osborne s'ha convertit en el gran suport de Fabiola Martínez durant els darrers mesos. Malgrat la ruptura del matrimoni, la relació entre ells continua sent molt cordial. Fins al punt que ell ha confirmat els rumors que circulen sobre la veneçolana.

Des de fa molt de temps roman molt implicada en una sèrie d'accions solidàries. Es va posar al capdavant de la fundació que porta el nom del cantant, que té la premissa de col·laborar amb les famílies amb nens discapacitats. Des d'aquí tracta de donar un cop de mà a tots aquells que necessitin una ajuda.

Bertín també ha invertit molts esforços perquè tirés endavant aquesta organització. Ara, la mare dels seus fills acaba de presentar els nous tallers gratuïts que ofereix l'entitat i que al seu dia van haver d'ajornar-se. Hi aborden «l'afectivitat i sexualitat en persones discapacitades», qüestions que avui dia encara continuen sent tabú per a molta gent.

La model assenyala a Libertad Digital que «nosaltres sempre hem fet tallers a la nostra fundació, però aquest projecte va haver de suspendre's per la terrible pandèmia». No obstant això, fa tot just uns dies els reprenien molt il·lusionats. Revela que aquest tipus d'activitats «són l'ànima de la fundació». A més, aprofitava l'ocasió per recalcar que «són totalment gratuïts, igual que altres i també el jardí d'infants».

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín Osborne i la seva exparella estan molt implicats en les activitats de la fundació. | GTRES

L'ex del presentador insisteix en la necessitat d'abordar algunes qüestions que poden ser incòmodes, però que són necessàries. És el cas de la sexualitat. Explica que «hi ha famílies a qui els suposa un problema quan els fills comencen a desplegar les seves hormones. Es tornen violents o nerviosos perquè no comprenen el que els està passant». Recorda que es tracta d'una «situació molt delicada, perquè se n'ha de respectar l'espai i la intimitat».

Bertín Osborne ha deixat la presidència de la seva fundació a les mans de Fabiola, que s'ha implicat molt en diferents accions. Ella és al dia a dia i coneix millor que ningú les necessitats d'aquest col·lectiu.

Durant la conversa amb aquest mitjà posava l'exemple d'un «noi que li agrada una noia: ell no controla les seves emocions». Explica que se'ls ha d'ensenyar «des de petits perquè no saben què els està passant».

Així, exposa la seva situació i assegura que «quan surto amb el meu fill, que ja té una edat, si he de canviar-lo, ho faig en un lloc on hi hagi intimitat». Recalca que ella té els mateixos inconvenients que la resta de famílies: «A la fundació tots som iguals, dic això perquè jo no ho tinc tot resolt i que no necessito res». Admet que compta amb l'ajuda del presentador i «dels meus pares, però ells viuen a casa seva». El seu fill Carlitos ja té 14 anys, mentre que Kike aviat en farà 16.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez.
Fabiola Martínez compta amb l'ajuda de Bertín per cuidar els seus fills. | GTRES

Bertín Osborne tanca les portes a tornar

Bertín Osborne no pot estar amb els seus fills tot el temps que voldria: els seus compromisos professionals i que el fet «no viu a Madrid» li ho impedeixen. La seva exparella afirma que «ve contínuament» a la capital d'Espanya. No obstant això, a l'hora de cuidar un nen amb discapacitat cal molta col·laboració.

Apunta que «hi ha hagut vegades en què he hagut de recórrer a ajuda professional». La model també s'ha volgut pronunciar sobre la seva situació sentimental. Sosté que s'emporta de meravella amb el cantant i això és el més important per a ella, pensant sobretot en els nens. Més d'una vegada ha confessat que no contemplava a curt termini tornar amb el presentador. Per ara, no hi ha ningú a la seva vida, encara que tampoc no tanca les portes a l'amor.

D'altra banda, Bertín Osborne ja va descartar fa temps la reconciliació en entendre que Fabiola no té previst concedir noves oportunitats. Ella aclareix que «la meva vida és plena, quedo amb amics a sopar, i estic molt bé. No hi ha cap buit a la meva vida».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp