Bertín Osborne va ser agredit a Barcelona per portar un xandall d’Espanya

Arévalo ho va explicar ‘Sábado Deluxe’ i va lamentar que no es pugui «presumir de ser espanyol»

Arévalo ha explicat que Bertín Osborne va ser agredit a Barcelona per portar un xandall d'Espanya
Arévalo ha explicat que Bertín Osborne va ser agredit a Barcelona per portar un xandall d'Espanya | CatalunyaDiari.cat

Paco Arévalo torna a estar a la primera plana mediàtica. Des que va anunciar el seu suport al partit d'ultradreta Vox, l'humorista valencià ha passat per multitud de ràdios i televisions per ser entrevistat i donar la seva visió política. Aquest dissabte, va ser el torn de 'Sábado Deluxe', on Arévalo va confessar les seves aspiracions polítiques i va revelar una suposada agressió a Bertín Osborne a Barcelona.

L'humorista va assegurar que vol «seguir l'exemple de Rita Barberá» i ser alcalde de la seva València natal, en el seu cas amb Vox. «M'agrada perquè defensa la unitat i els toros. Aquests partits sempre em tindran», ha explicat sobre la seva vinculació amb aquesta formació política.

Arévalo es mostra orgullós de ser espanyol

El còmic valencià també va voler expressar la seva passió per Espanya i va defensar la possibilitat de poder lluir qualsevol bandera. «Si veig un senyor que porta la bandera republicana no li diré res, però que em deixi portar l'espanyola que és la que m'agrada a mi», va apuntar.

  

«O si un senyor porta la gai, em sembla molt bé, la porta perquè li dona la gana i aquesta és la llibertat que hem de tenir», va afegir. Un dels col·laboradors li va regalar una pulsera amb els colors groc i vermell, cosa que va agaradar molt a l'humorista. «A qui no li agradi que es foti», va etzibar abans d'explicar que Bertín Osborne va ser agredit a Barcelona per aquest motiu.

Bertín Osborne, agredit a Barcelona per portar un xandall d'Espanya

L'humorista va explicar que un dia va anar a jugar al pàdel amb Bertín Osborne a la ciutat comtal i en sortir van agredir el presentador. «Sortia de jugar al pàdel amb un xandall amb la bandera espanyola. Es va pegar amb un, li va dona una empenta al pit», va narrar.

«Li va fer mal i Bertín va anar per ell i li va donar dues bufetades. Però per això res més, per portar el xandall d'Espanya», va assegurar l'amic del presentador de 'Mi casa es la vuestra', qui va lamentar que «no es pugui presumir de ser espanyol i de la nostra bandera».


Comentaris

envia el comentari