Bertín Osborne cobra 14.520 euros per presentar uns premis que lliuren menys de 4.000 a Zamora

El grup Izquierda Unida de la localitat ha titllat el sou «d'excessiu i inadequat»
Bertín Osborne en la entrega de premios en el teatro Ramos Carrión de Zamora
Bertín Osborne a l'entrega de premis Ramos Carrión a Zamora | El Norte de Castilla
 

 

Bertín Osborne torna a estar al focus de la polèmica. El cantant i actual presentador de 'Mi casa es la tuya' s'ha vist enmig d'una polèmica econòmica sorgida a causa de la brutal xifra que va cobrar per presentar una gala de premis a Zamora.

 

Osborne va ser el mestre de cerimònies dels premis 'Talento Emprende'. Els premis, segons indiquen, es lliuren amb la intenció de «promocionar i impulsar l'esperit emprenedor de la província de Zamora».

 

Bertín va cobrar 10.000 euros més del que es va repartir en premis 

 

Bertín Osborne va percebre un total de 14.520 euros per presentar la gala. Així mateix, quan s'han fet públiques les xifres, el sou en qüestió ha generat un gran rebombori a la ciutat de Zamora.

 

El grup d'Izquierda Unida, de fet, ha exercit com a primera força de l'oposició a l'Ajuntament de la localitat i ha titllat el sou «d'excessiu i inadequat».

  

 

 

Així mateix, el partit ha prosseguit: «És injustificable que Bertín Osborne rebi per presentar aquest acte 14.520 euros, mentre els senzills emprenedors autòctons premiats cobrin en total 4.000 euros, a repartir entre els tres finalistes». 

 

Han afegit també que el sou en qüestió discrimina la població zamorana de la zona rural. «Reben de mitjana, per a les necessitats d'obres i serveis dels pobles per a dos anys, menys que Bertín per dues hores», han explicat.

 

Twitter, indignat amb el sou de Bertín

Els usuaris de Twitter, com no podia ser d'altra manera, han esclatat contra el presentador:

 

Crítiques per contractar un presentador de fora de Zamora

La crítica a Bertín, però, ha anat més enllà. El grup d'IU, molt enfadat amb la decisió, ha dit que és «contradictori» que no es contracti un presentador local per presentar un acte a Zamora.

 

Així mateix, han assegurat si els joves agafen Bertín Osborne com a exemple, tots aquells que siguin emprenedors voldran marxar de Zamora. «El seu èxit com a emprenedor sembla cridar a l'emigració dels emprenedors de Zamora si volen triomfar», han dit.

 

Finalment, han tancat la seva aparició prosseguint: «Bertín com a presentador de la gala promou l'emigració de Zamora, ja que els nois i noies voldran marxar d'aquí perquè a Zamora es margina a persones vàlides que podrien presentar l'acte». Comentaris

envia el comentari