Bertín Osborne crea polèmica amb unes declaracions, parlant de feminisme

Les xarxes han esclatat en contra del cantant, en afirmar aquest en una entrevista: «No sé quins drets els falta a les dones que no hagin aconseguit»

Bertín Osborne crea polèmica parlant de feminisme
Bertín Osborne crea polèmica parlant de feminisme | TELECINCO

Bertín Osborne es troba a l’ull de l’huracà després que les darreres declaracions sobre feminisme que ha realitzat, hagin aixecat molta polseguera. No és el primer cop que el cantant manifesta obertament les seves opinions polítiques, però aquesta vegada li han caigut una allau de crítiques per les paraules que ha manifestat en una entrevista a ‘El País’, en referència a la situació de les dones al nostre país i al feminisme en general.

Bertín Osborne opina que Espanya no necessita moviments feministes

El cantant s’ha convertit en notícia després de manifestar-se molt crític amb la necessitat de moviments feministes a Espanya: «No sé quins drets els falta a les dones que no hagin aconseguit avui dia. A mi m’encantaria que aquests moviments se n’anessin a Kuwait o a Iran, on lapiden a dones encara o on les fan anar amb un sac. Per què no van allí? Per què no es queixen d’això? Per què no se’n van a l’ambaixada d’Iran i es posen a la porta? Perquè a mi m’envien encara vídeos horrorosos de lapidacions de dones perquè se n’han anat al llit amb un. Imagina’t el que seria aquest país si passés això».

 

Bertín Osborne està rebent moltes crítiques a Twitter
Bertín Osborne està rebent moltes crítiques a Twitter | INSTAGRAM

 

Després d’això, el cantant ha volgut dirigir la mirada cap a la situació del nostre país: «Espanya és un país on s'han conquistat tots els drets de la dona que s'havien de conquistar i si en queda algun, serà una excepció que jo no conec. Aleshores, a mi em sembla fantàstic que hi hagi moviments feministes on n’hi ha d’haver, així que marxin a Turquia o que se’n vagin a Àfrica». Al final, ha dictaminat la seva pròpia conclusió: «Espanya no necessita un moviment feminista com aigua de maig, no, ‘joder’... Si hi ha alguna evidència d'un tracte discriminatori, jo sóc el primer que ho diria, el primer que el defensaria, però més enllà d'això? Jo crec que a Espanya avui dia això no té sentit».

Les xarxes socials critiquen les paraules de Bertín

Les crítiques a les declaracions del cantant no han tardat a arribar, i la xarxa, especialment Twitter, s’ha omplert de missatges tant d’anònims com de personalitats polítiques, manifestant la indignació a les paraules del cantant: «Més de 1.000 dones assassinades per violència de gènere, perquè un senyoret com Bertín Osborne digui ara que EL FEMINISME NO ÉS NECESSARI. Mira Bertin, això de callar, acotar el cap i ser submisa, s’ha acabat!», exclamava una de les internautes a les paraules del cantant.

  

També conegudes figures del món de la política s’han volgut manifestar en contra, com per exemple Gabriel Rufián, diputat d’ERC: «1.015 dones assassinades en deu anys. Una bretxa salarial del 23%. Un atur registrat del 17%. Unes 167.000 denúncies en 2018. Una bretxa en pensions del 37%. Un 67% de temporalitat laboral. I el que no està en les estadístiques. Però, sent, que si Bertín Osborne diu que tot bé, perquè tot bé».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari