Bertín Osborne: «Dani Mateo ha fet una ximpleria i ha de pagar»

El cantant i presentador espanyol creu que aquest gest «el marcarà per tota la vida»

Bertín Osborne ha carregat amb duresa contra Dani Mateo
Bertín Osborne ha carregat amb duresa contra Dani Mateo | CatalunyaDiari.cat

Bertín Osborne ha estat l’últim personatge públic que ha volgut donar la seva opinió sobre la polèmica de Dani Mateo i la seva escopinada a la bandera espanyola. El presentador ha criticat amb duresa l’humorista afirmant: «Ha fet una ximpleria i ara ha de pagar per haver-la fet». Creu que Mateo serà recordat per ser «el que es va mocar amb la bandera i això el marcarà per a tota la vida».  

Segons ell, si volia evitar les crítiques i les possibles conseqüències judicials que podria tenir aquest ‘gag’, s’ho hauria d’haver pensat «una mica abans». El cantant també explicat que pensa que Mateo sap que «va ficar la pota» i que segurament ara està penedit del que va fer.

«No es pot fer broma amb els sentiments»

El principal problema d’aquesta broma per Bertín Osborne és que ha sobrepassat els límits de l’humor: «Tu pots fer broma amb el que sigui, però no pots entrar a l’àmbit dels sentiments». Osborne ho comparava amb «entrar a escopir a una església». Totes dues accions provoquen la ira de molta gent «a la qual això l'afecta i que no t’ho perdonarà mai».

Dani Mateo parlant amb la premsa abans d'entrar als jutjats
Dani Mateo parlant amb la premsa abans d'entrar als jutjats | Europa Press / Ricardo Rubio

 

Tot i això, Bertín mostrava una mica de comprensió cap a Dani Mateo. Explicava que li fa «llàstima perquè estic segur que és un bon noi». Igualment, li recriminava que sent «personatges públics, no pots fer una cosa així i pensar ‘quina gràcia’».   

Bertín Osborne titlla «d'imbècil» Gabriel Rufián 

Gabriel Rufián va utilitzar la figura del conegut presentador per donar «tot el suport a Dani Mateo». El polític republicà va publicar al seu compte de Twitter que els espanyolshaurien de protestar o «al final només us quedarà Bertín Osborne». 

La reacció del cantant va ser contundent. Va afirmar que no l’importava ser ranci si «ser ranci és sentir-se orgullós de ser espanyol i dir-ho». Preguntat sobre les paraules del diputat català a una entrevista, va considerar que provenien «d’un imbècil amb carnet» del qual es pot esperar qualsevol cosa. 


Comentaris

envia el comentari