Bertín Osborne en un acte promocional d'Onerent

Bertín Osborne, destrossat: Després d'ell, una de les seves filles també se separa

Eugenia Osborne vol començar una nova vida lluny del seu marit, Juan Melgarejo

Bertín Osborne va deixar el públic sense alè després d'anunciar que havia posat fi al seu matrimoni amb Fabiola Martínez. El cantant i presentador no ha tingut sort en la seva vida sentimental, cosa que sembla haver contagiat a la seva filla Eugenia.

Eugenia Osborne, la mitjana de la família, s'ha separat del seu marit, Joan Melgarejo. La parella té tres fills en comú: Juan, Sandra i Tristán.

Bertín s'ha convertit en el seu refugi perfecte, ja que té una llarga experiència en el món del desamor. L'artista lamenta no haver tingut sort, ja que reconeix que a vegades se sent bastant sol i troba a faltar la seva gent.

Fabiola s'ha convertit en un dels personatges més estimats pel públic després de la ruptura. S'ha negat a rebre més diners dels que li pertanyien i s'està esforçant molt per a començar una nova vida.

Bertín té molt bona relació amb ella, cosa que podria servir d'exemple per a la seva filla. Segons el diari digital 'Informalia', està buscant pis per a formalitzar la situació.

El matrimoni s'acabava de comprar un luxós habitatge a El Viso, la zona més exclusiva de Madrid. No obstant això, la jove ha preferit prendre distància perquè les diferències amb el seu marit cada vegada són més insofribles.

Juan Melgarejo va saltar a la fama després d'aquesta relació, però mai ha participat activament en la premsa rosa. Té una empresa molt important que genera ingressos astronòmics, així que no té necessitat de vendre la seva vida.

El seu negoci li ha tret molt de temps durant la pandèmia, ja que es dedica a la producció de material sanitari. Hi ha la possibilitat que aquesta sigui d'una de les raons per les quals s'ha allunyat de la seva dona.

Eugenia va estudiar psicologia i va ser una de les millors de la seva promoció, però mai ha exercit com a tal. Es dedica al disseny de tèxtil per a la llar, i la veritat és que té molt d'èxit.

Fabiola Martínez té una relació estupenda amb la família del seu exmarit. De fet, hi segueix tenint contacte després de la separació. Així doncs, no seria estrany que els estigués ajudant en aquest procés tan complicat.

Eugenia Osborne i Juan Melgarejo estaven molt units

La filla del presentador va fer unes declaracions que han cobrat molta rellevància. Fa poc va assegurar que el confinament va provocar que s'unís al seu marit, encara que ara sembla que ha estat un dels motius del divorci.

Alguns periodistes opinen que Juan Melgarejo va invertir massa temps en el seu negoci i va descuidar el terreny sentimental. No obstant això, la seva dona estava encantada amb ell fa uns mesos.

«Durant el confinament hi ha hagut molts casos de divorci perquè convius les 24 hores amb la teva parella i no hi estàs acostumada. En el meu cas, m'he adonat que em vaig casar molt bé i el confinament m'ha unit més al meu marit».

No totes les filles de Bertín han tingut la mateixa sort, com per exemple Claudia. Després d'una llarga etapa de soltera, ha decidit casar-se amb José Entrecanales, també empresari.

La família de l'artista està encantada amb l'enllaç, tot i que lamentablement hi haurà grans absències. Fabiola ha confirmat que no acudirà a l'esdeveniment, ja que considera innecessari l'enrenou que podria ocasionar la seva presència.

La dissenyadora pot donar-li bons consells a Claudia perquè ha manejat la seva vida sentimental amb un gran mestratge. Els últims esdeveniments han propiciat que s'hagi divorciat, però sempre ha parlat amb molta coherència sobre l'amor.

«Jo crec que el secret està en no tirar la tovallola. Tant a mi com al meu marit més d'una vegada se'ns ha passat per la ment tirar la tovallola», va comentar recentment.

«Però és qüestió de no fer-ho i agafar eines per a superar aquestes crisis». Sembla, però, que hi ha problemes que no tenen solució, així que és millor posar-hi fi com més aviat millor.