Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne dona la campanada i anuncia que torna a Telecinco

El madrileny torna a treballar a la cadena de Mediaset

Bertín Osborne està d'enhorabona, perquè es torna a posar al capdavant d'un dels programes que més èxit li ha donat a la televisió. Feia temps que no treballava en un espai concret de Telecinco, però la tornada del presentador a la cadena aviat serà un fet.

I és que, tot i que treballa a Canal Sur amb 'El show de Bertín', trobava a faltar casa seva. Volia tornar a gravar aquestes entrevistes tan disteses i que tant enganxen la fidel audiència de 'Mi casa es la tuya'.

Bertín Osborne i Belén Rueda parlant a 'Mi casa es la tuya'
Bertín Osborne tornarà a presentar 'Mi casa es la tuya' | Mediaset

Sí, aquest programa torna a la graella de la cadena de Fuencarral després de molt de temps sense emetre's, tot i que encara no s'ha anunciat quan.

Bertín Osborne torna a Telecinco amb 'Mi casa es la tuya'

Així ho ha anunciat el compte oficial del programa a través de Twitter, com si fos el so d'un rellotge. El director del format, Javier Ruiz, també ha publicat un tuit al respecte, però no ha donat cap detall afegit sobre quan veurem Bertín tornant-se a posar al capdavant del programa que tantes alegries li ha donat.

Fent càbales, no seria estrany que 'Mi casa es la tuya' s'estrenés la setmana que ve. La cadena aprofitaria l'estrena de 'Pasión de gavilanes', que el 16 de febrer rivalitzarà amb 'El Hormiguero'.

Primer pla de Bertín Osborne mirant cap a un costat
Bertín Osborne està content de tornar a Telecinco | GTRES

El que ja sabem és que una de les seves convidades serà Vicky Martín Berrocal, que a més és col·laboradora habitual del programa que presenta a la cadena autonòmica andalusa. La dissenyadora i model repetirà a l'espai de Telecinco, després de ser entrevistada el 2020 en un lliurament que va tenir una audiència de 2,1 milions d'espectadors.

Un altre dels dubtes que queden per resoldre és quants lliuraments tindrà aquesta nova temporada del programa d'entrevistes. L'any passat, Telecinco només va gravar tres programes; dos a l'estiu i l'especial de Nadal, presentat per Toñi Moreno, en el qual els entrevistats van ser Bertín i la seva família.

La polèmica última aparició de Bertín a Telecinco

L'última vegada que vam veure Bertín Osborne treballant a Telecinco va ser a l'especial de Nadal esmentat, on el presentador es va retrobar amb la seva exdona, Fabiola, i els seus fills. Va estar amb les tres filles, fruit del matrimoni amb Sandra Domecq, i els dos fills que va tenir amb la veneçolana, Carlos i Kike.

Fotomuntatge de Bertín Osborne i la seva filla Claudia
Bertín Osborne i la seva filla Claudia | Catalunya Diari

Arran d'aquell dinar de Nadal televisiu, van sortir alguns titulars que no van deixar en gaire bon lloc el presentador, especialment per les declaracions que va fer la seva filla Claudia. I és que la jove va afirmar que el cantant era «un mal pare i un mal marit». A hores d'ara, però, ja ho han oblidat, i tots dos tenen bona relació.

Bertín Osborne torna a somriure després de passar la covid per Nadal

Aquesta bona notícia professional per a Bertín arriba després que hagi patit els estralls de la covid. El presentador de 'Mi casa es la tuyava viure un Nadal nefast, ja que va caure contagiat i va haver de passar les festes sol.

És cert que el vam veure passar el Nadal en companyia de tota la seva família a l'especial de Telecinco, però cal dir que el programa no era en directe, era gravat. 

Imatge de Bertín Osborne amb el seu fill Kike
Bertín Osborne i el seu fill Kike | Cedida

Al seu dia, Bertín va parlar de com va viure aquestes festes tan rares. «Em deixaven el menjar a l'habitació», va dir. Es passava hores i hores sol sense saber què fer. I va aprofitar per explicar com suportava la solitud del confinament.

«Avorrit, organitzant i endreçant la casa. M'he dedicat a la neteja i a l'ordre», confessava l'ex de Fabiola Martínez.

Per si no n'hi hagués prou, fa uns dies va informar els seus fans que havia de cancel·lar la gira de concerts perquè no estava totalment recuperat de la malaltia.