Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment

Bertín Osborne envia un missatge en la seva reaparició que provoca una nova polèmica

Bertín Osborne deixa clara la seva postura sobre les últimes dades

Bertín Osborne ha tornat als escenaris al mig de la polèmica sorgida després de conèixer-se que tornarà a ser pare amb 69 anys. Una informació que va provocar l'aparició del testimoni de Chabeli Navarro. Segons assegura ella, va estar embarassada del cantant i aquest la va convèncer per avortar. Ara. però, Bertín ha aprofitat la seva presència davant del públic per llançar un missatge amb què deixa clara quina és la seva postura.

L'artista, que celebra el 2023 quaranta anys sobre els escenaris, va reaparèixer dissabte passat 12 d'agost a la localitat d'Elx. Un concert en què va esgotar totes les entrades i que correspon a la seva gira '40 años son pocos', que el portarà per tota Espanya.

Bertín Osborne parla davant del seu públic de la polèmica que l'envolta

Durant la seva esperada actuació, l'artista va deixar veure el seu sentit de l'humor diverses vegades. Bertín va tenir ocasió d'explicar algunes anècdotes de la seva vida. El cantant va voler aprofitar l'oportunitat per interactuar amb el públic, que es va mostrar agraït per la proximitat i simpatia del cantant.

No obstant això, la sorpresa va arribar quan el presentador de 'Mi casa es la tuya' es va pronunciar sobre la polèmica en què està embolicat. Van ser unes paraules que els assistents no s'esperaven i que han generat un gran enrenou.

Bertín Osborne al seu concert amb els músics darrere a Elx assenyalant el públic
Bertín Osborne va aprofitar el concert a Elx per referir-se als qui el critiquen | Europa Press

«Encara que hi ha gent que diu que sap, no sap una merda», deia el cantant de ranxeres aprofitant uns minuts de descans entre tema i tema. «Ni a la televisió, ni a la música, ni al vi. Els he tastat tots tres, tota la meva vida he trobat inútils».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Sense donar noms, el cantant va ser clar amb les seves paraules. Bertín va voler deixar una indirecta a tots aquells que han comentat els últims episodis de la seva vida en diferents mitjans. Alguns han interpretat aquestes declaracions com un missatge que va contra els seus detractors, que l'han criticat aquests últims mesos.

Aquesta no és la primera vegada que Bertín apunta els que el critiquen. El cantant ha denunciat l'assetjament mediàtic a què s'està veient sotmès després de conèixer-se la seva pròxima paternitat amb Gabriela Guillén. «Mai a tota la meva carrera he patit un assetjament tan brutal com el que estic patint aquests dies», denunciava a Instagram.

El cantant ja va enviar un missatge a diverses presentadores de televisió

Bertín va gravar un enregistrament en què va posar noms sobre la taula com els de Sandra Barneda, María Patiño, Emma García o Sonsoles Ónega. «Jo us conec a totes les que feu programes de televisió, hem treballat junts o algunes fins i tot sou amigues meves. Estic parlant de Sandra, Sonsoles, María Patiño o Emma. Algunes heu estat fins i tot companyes meves».

El cantant sol·licitava mirant a càmera que deixessin de jugar «amb les especulacions». Així, el cantant amb aquest missatge al seu últim concert, deixa clar que no s'ha oblidat de la polèmica que l'ha envoltat durant les últimes setmanes.

En acabar la seva actuació, Bertín se'n va anar del Palmerar d'Elx de la manera més discreta possible. Un cotxe l'esperava a la porta on va pujar ràpidament. Abillat amb una jaqueta i bufanda al coll, Bertín va sorprendre tothom, tenint en compte les altes temperatures dels últims dies.

Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços
Bertín Osborne no va explicar si manté contacte amb la mare del seu futur fill | GTRES, E-Noticies

El cantant va abandonar el recinte sense donar declaracions als mitjans. Osborne no va aclarir si manté algun contacte amb Gabriela Guillén, la mare del fill que espera. Tampoc es va referir a quina ha estat la reacció de la seva família i fills ni a la relació que manté amb Chabeli Navarro.