El presentador Bertín Osborne en un acte publicitari

Bertín Osborne reacciona a una notícia sobre Kike: «Ets un mamarratxo»

El presentador ha compartit un vídeo a Instagram on es mostra molt molest per unes informacions sobre Kike

Bertín Osborne s'ha servit de les seves xarxes socials per a desmentir unes informacions compartides per un canal de Youtube que, pel que sembla, han causat un gran rebombori entre els seus seguidors.

Concretament, el conductor de 'Mi casa es la tuya' ha compartit un vídeo al seu compte d'Instagram on qualifica de «pocavergonya i mentider» a l'autor d'un vídeo en el qual s'afirma que el seu fill Kike, qui és persona de risc, està ingressat en estat greu a causa del coronavirus.

Però no és només això, sinó que en el vídeo en qüestió també s'assegura que Bertín s'ha separat de la seva dona, una afirmació que no té res a veure amb la realitat, tal com el presentador s'ha encarregat de deixar clar.

Bertín esclata: «No has dit ni una sola veritat»

«No has dit ni una sola veritat en tot el que has explicat», assegura Bertín Osborne, que ha confessat que el seu fill Kike si que va donar positiu en la prova del coronavirus, però que és asimptomàtic i que en aquests moments es troba confinat a Madrid al costat de la resta de la família, mentre el presentador es troba a Sevilla.

Sobre la suposada separació de la seva dona, Bertín ha estat categòric: «Fabiola és la meva companya de vida. És una dona 10», afirma, desmentint tot rumor que hagi pogut sorgir sobre el tema.

El presentador ha estat d'allò més clar i s'ha mostrat molt enfadat

Per tot això, el presentador de 'Mi casa es la tuya' ha carregat durament contra l'autor del vídeo penjat al canal de Youtube que ha difós aquesta informació, dedicant-li aquestes paraules: «Mamarratxo de merda, et permets el luxe de donar informacions que són mentida sobre mi i la meva família».

Bertín, a més, ha criticat que l'autor del vídeo demanés a la gent «que donin like per a fer costat a Bertín», la qual cosa que sembla una «estafa» en tota regla. El presentador ha estat d'allò més categòric, i ha resolt el tema advertint al responsable que «per tu sí que hi aniré».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Bertín Osborne (@bertinosborne) el