Bertín Osborne fa un comentari desafortunat a Miguel Poveda a 'Mi casa es la tuya'

El presentador li va dir que li regalés el davantal del programa a la seva xicota, sense tenir en compte que el cantant és homosexual

Miguel Poveda a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

Albert Rivera va ser el convidat en l'últim programa de 'Mi casa es la tuya', però no és precisament ell el protagonista d'un dels moments més comentats de la nit. Miguel Poveda va acompanyar el cap visible de Ciutadans en la seva entrevista amb Bertín Osborne per la gran amistat que els uneix. Quan estava disposat a ajudar-los a cuinar, va passar una cosa que va deixar en molt mal lloc l'amfitrió per un comentari bastant desafortunat.

Osborne va oferir un davantal a Poveda, mentre li deia: «perquè no et taquis. I després t'ho pots emportar de record perquè l'hi regalis a la teva mare, la teva núvia o la teva germana o a qui sigui». D'aquesta forma, el cantant de ranxeres va ficar la pota en donar per fet que el seu convidat era heterosexual, encara que aquest ha confirmat en repetides ocasions que li agraden els homes. Davant la sorpresa de Poveda, a qui li va costar reaccionar per no esperar aquest comentari, li va respondre: «núvia serà complicat», i afegia: «caldria inventar la núvia primer».

Els espectadors del programa de Telecinco no han trigat a deixar comentaris a les xarxes criticant el presentador, no només per ficar de pota per desconèixer que Poveda és homosexual, sinó per pensar només amb les dones per portar davantal. D'aquesta manera, Osborne es va retratar amb l'actitud i comentaris masclistes i per la ignorància que tenia davant el seu convidat.


Comentaris

envia el comentari