Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Bertín Osborne s'amaga en sentir la seva ex parlar de nuvis

Bertín Osborne ha estat testimoni de les últimes paraules de la seva ex

Bertín Osborne sempre ha estat un dels homes més desitjats al panorama espanyol. La seva estètica com a galant i cavaller sempre ha cridat l'atenció de centenars de persones al nostre país.

Tot i això, poques vegades ha estat disponible, sentimentalment, per començar una relació. I és que el cantant sempre ha sabut com explotar la seva imatge.

La darrera relació de Bertín Osborne va ser amb Fabiola Martínez. Després de 20 anys junts i de dos fills en comú, se'ls va acabar l'amor. Tot i això, la seva ruptura va ser amistosa i encara es tenen el mateix afecte que es professaven en la relació.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín Osborne i Fabiola Martínez sempre han estat units | GTRES

Tot i que des d'aleshores no se l'ha vinculat amb cap dona, a Bertín Osborne sembla anar-li força bé tant personalment com professionalment. De fet, després d'haver estrenat la seva pròpia empresa de patates fregides, ara s'endinsa en una nova aventura als negocis: la moda.

Per això, qui ha acaparat realment les càmeres els darrers dies ha estat Fabiola. La veneçolana anava als Premis 'Woman', on ha parlat detalladament de les seves relacions i d'en quin moment es troba. Això sí, el somriure sembla no perdre-la mai.

«Tothom es pensa que soc com la mare Teresa de Calcuta. Però, últimament em dic que trauré la 'dominatrix' que porto a dins», comentava amb els reporters.

A més, reconeixia que ha «canviat molt, però queda un bagatge espectacular del que he viscut. Tot és un aprenentatge i si ets mitjanament intel·ligent, ho aprofites. I crec que és això el que estic fent».

«Sent soltera s'està perfectament»

Això sí, a la vida de l'ex de Bertín Osborne «hi ha moltes coses que no repetiria». No es penedeix de res del que ha viscut, però sí que li hauria «anat millor haver fet les coses diferents en alguns moments».

«He deixat pel camí alguns objectius, però he tingut la sort de tornar-me a trobar amb ells, d'una altra manera. La maduresa et permet encaixar-ho d'una altra manera». Les seves paraules semblen amargues però és cert que Fabiola ha sabut com fer-ho encaixar tot a la seva vida.

«Jo vaig deixar la medicina i això és una cosa que sempre he tingut aquí. I no obstant això, estic molt lligada al món de la medicina per Kike. Són altres formes d'anar-te traient aquest cuquet», diu.

Recordem que el seu fill Kike de 15 anys pateix paràlisi cerebral. Aquesta malaltia la hi va causar el bacteri listeria, que va provocar un accelerament del part i que nasqués prematur. Per sort, el seu primogènit gaudeix de salut.

Pel que fa al punt vital on es troba ara, ella assegura que està oberta a tot. «M'he casat dues vegades i no sé si em tornaria a casar, sent soltera s'està perfectament».

«No estic tancada a res, estic feliç. Ara mateix estic perfectament amb mi mateixa, però em deixo estimar, això sí», diu.

«Crec que com que m'he emocionat i estic una miqueta... M'ho noten i em diuen coses que m'adornen l'oïda, i jo ric i m'ho passo bé», manifesta.

Sobre Bertín Osborne, ella ha assegurat que vol el millor per a ell. «Ha d'estar al mercat i ha d'estar maco per agradar», deia.