Bertín Osborne trenca el seu silenci: «Només espero que passi tot i tornar a casa»

El presentador ha publicat un missatge des del seu compte d'Instagram

El presentador Bertín Osborne en un acte publicitari
El presentador Bertín Osborne en un acte publicitari | GTRES

Fins al moment havia estat Fabiola Martínez, dona de Bertín Osborne, l'única persona que s'havia pronunciat sobre el positiu en coronavirus de Kike, el fill gran del matrimoni afectat per una paràlisi cerebral des del seu naixement. Va ser la veneçolana qui va informar els seus seguidors que el virus havia arribat a la família contagiant al membre a qui tots han procurat protegir per les seves característiques.

«Ha arribat el #corona a la nostra vida. Kike ha donat positiu en una prova #pcr així que ens toca fer #quarantena fins donar negatiu. Ell es troba bé, és asimptomàtic. Déu vulgui que sigui així fins que tot passi. Us aniré explicant. Petons a tots», publicava Fabiola.

L'última hora sobre l'estat de salut de Kike també ha estat comunicat per la seva mare qui ha assegurat que segueix sense símptomes i que es troba bé. Continuen tancats a casa fins que una nova prova confirmi que Kike està lliure del virus. Mentrestant, Bertín Osborne es troba gravant nous programes de 'Mi casa es la tuya' perquè ell no es trobava a casa en el moment del positiu i no necessita quarantena.

«Es va contagiar a Madrid i aquí ens quedem. A Bertín li va agafar tot a Sevilla enregistrant el seu nou programa i ell no ha necessitat tancar-se. Des que vam tornar de Sevilla, el dia 5, no l'hem tornat a veure. Ja queda menys», ha explicat Fabiola.

 

El missatge de Bertín Osborne

Després que Fabiola anunciés el contagi de Kike, el presentador de 'Mi casa es la tuya' publicava un missatge a les seves xarxes socials on explicava als seus seguidors com es trobava després de conèixer la notícia i on es troba mentre la seva família fa quarantena. Bertín ha revelat que porta fora de casa més d'una setmana i que continua amb les gravacions.

«Seguim gravant a Sevilla els programes de @proamagna. Des de la setmana anterior a l'estrena de @elshowdebertin estem sense parar i amb la nova temporada de #micasaeslatuya. Professionalment és un bon moment però trobo a faltar la meva família que com sabeu estem pendents de Kike. Una vegada fetes les proves de la Covid-19 cada vegada que tenim una gravació i que són negatives, només espero que passi tot i tornar a casa, a Madrid», assenyalava el presentador.

A més, ha aprofitat l'ocasió per enviar tot l'ànim del món a la seva dona a qui reconeix el gran esforç que està realitzant en cuidar la seva família i, en especial, a Kike. «Sempre @fabiolaosborne_ Una vegada més... Gràcies a tots pels missatges d'ànim i d'afecte que ens feu arribar. Mil gràcies!», finalitzava el missatge de Bertín.


Comentaris

envia el comentari