Primer pla de la cantant Beth Rodergas, d'Operación Triunfo 2001

Beth Rodergas reapareix i sorprèn amb una notícia 'bomba': seran un més a casa

«Aquesta és la pregunta que em feu cada dia bastantes persones», diu la cantant de Súria

Beth Rodergas és una de les cantants més estimades de casa nostra. Mítica d'aquella primera edició d''OT', van ser molts els catalans que es van enamorar d'aquella jove de Súria. Ara, vint-i-dos anys després, la vida ha canviat d'allò més per a una Beth que té una gran notícia: està embarassada i espera la seva tercera criatura.

Tot i això, tal com ha revelat al seu Instagram, no vol saber si és nen o nena. Prefereix que sigui una sorpresa. «De quan estàs? Nen o nena?», li ha preguntat una de les seves fans mentre Beth, públicament, responia: «Aquesta és la pregunta que em feu cada dia bastantes persones». 

«Estic a la meitat de l'embaràs. No volem saber el sexe del bebè, tot i que estic convençuda que és una nena», deia la Beth. 

Imatge d'un Instagram Stories de Beth Rodergas

«Ni un símptoma, estic com si res»

La Beth, que ara combina la seva feina com a cantant amb la d'influencer —promociona diversos productes a les seves xarxes socials— explicava que està passant un embaràs d'allò més plàcid. 

«Sóc la típica embarassada que fa ràbia: ni un sol símptoma, estic com si res. Els tres embarassos han estat així», ha explicat Beth Rodergas al seu Instagram

Beth, embarassada per tercera vegada

No és la primera vegada que Beth està embarassada per tercera vegada. Ja a principis d'any, la cantant va publicar una fotografia a les xarxes socials tocant-se la panxa i donant a entendre que estava embarassada per tercera vegada. «Increïblement cert», deia aleshores referint-se a l'embaràs. Després de revelar-ho, fins a 10.000 usuaris de la xarxa Instagram van posar-li like a la publicació i personalitats com Jordi Basté o la influencer Verónica Sánchez van felicitar-la públicament. 

Ara, doncs, els seus dos fills, Lia i Kai, tindran un germanet, o una germaneta. Ens haurem d'esperar.