Beth Rodergas somrient en una imatge al seu Instagram

Beth explica detalls personals de la seva malaltia i anuncia nou disc

A més, la cantant explica que traurà nou disc

La cantant catalana Beth va saltar a la fama després de concursar a la segona edició d''Operación Triunfo' i representar a Espanya a Eurovisió. Fa uns tres anys, després de mantenir-se fora del focus mediàtic durant quasi una dècada, va decidir explicar en una entrevista que patia endometriosis, una malaltia per la qual ha estat operada fins a dues vegades i que pateix des que tenia 16 anys.

Tot i que en un primer moment li van assegurar que li costaria quedar-se embarassada, finalment, després de diverses operacions als ovaris va poder donar a llum a Lia i a Kai, a aquest últim gràcies a la fecundació 'in vitro'. 

Ara, Beth ha respost a algunes preguntes dels seus seguidors a Instagram, entre elles, com va portar el procés de la inseminació 'in vitro': «És molt dur, jo ho vaig portar relativament bé perquè estava molt motivada». En el seu cas, explica que tenia «les trompes obstruïdes», però assegura que «va ser genial, perquè m'hi vaig quedar a la primera».

Els símptomes de l'endometriosi, anomenada així perquè es produeix a la zona de l'endometri, el teixit que recobreix l'úter, són dolor durant la menstruació, dolor pèlvic i infertilitat. Malauradament, de moment no té cura, però té un tractament pal·liatiu amb una base de medicació hormonal i cirurgia.

Nou disc

Com hem dit, Beth s'ha mantingut allunyada del focus mediàtic fins ara, però podria tornar-s'hi a posar, ja que segons ha explicat als seus seguidors a través d'Instagram, traurà nou disc aviat. 

Tot i que no ha volgut concretar la data exacta, perquè ha assegurat que l'àlbum encara no està acabat, ha respost a diverses preguntes dels seus seguidors a les xarxes i els hi ha confessat que aquest mes d'octubre «sortiran cosetes». De moment no sabem com es dirà el nou disc, però ha assegurat que portarà sorpreses i suposarà un petit canvi musical: «Hi haurà una mica d'electrònica, però sense passar-nos, perquè seguirà sent el meu estil 'pop-folkie'» assegura, mentre confessa «estic súper contenta».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hoy hemos grabado el videoclip del single mi próximo disco . Feliz

Una publicación compartida por Beth Rodergas (@bethrodergas) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dos cosas. This is us me está afectando y prometo algun día aprender a tocar la guitarra . #whenbethsings

Una publicación compartida por Beth Rodergas (@bethrodergas) el