IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bianca, la gosseta que va vetllar la seva mestressa morta una setmana a Cambrils

L'associació GAIA Tarragona s'encarregarà de buscar-li una nova llar

Bianca, la gosseta que va vetllar la seva mestressa morta una setmana a Cambrils.
Bianca, la gosseta que va vetllar la seva mestressa morta una setmana a Cambrils. | GAIA Tarragona

La Bianca és una gosseta de Cambrils que ha protagonitzat una de les històries més tristes i emotives d’aquestes festes de Nadal. Els veïns d’una urbanització de Cambrils es van adonar que la gosseta d’una veïna bordava des de l’interior de la casa, però que malgrat això feia dies que ningú veia la propietària. Al cap d’uns dies, es va decidir avisar la Policia Local, ja que els veïns temien per l’estat de la senyora.

La Policia Local es va personar a l’habitatge, però ningú els va obrir la porta i tampoc van poder-la obrir ells. Finalment, van forçar una finestra per tal de poder accedir a la casa. Malauradament, els agents de la policia municipal van trobar la senyora, d’uns 80 anys, que havia mort a l’interior de casa seva.

La dona vivia lluny dels seus familiars, que resideixen a l’estranger, acompanyada únicament de la seva gosseta Bianca. De fet, la policia local va trobar l’animal al costat de la seva mestressa, sense moure’s d’allà. Va ser ella qui, en realitat, va avisar de la mort de la dona i la va vetllar durant una setmana fins que no la van trobar.

Si la família no se'n fa càrrec, es posarà en adopció

L’Associació Grup Acollides i Adopcions d’Animals Tarragona (GAIA Tarragona) ha fet pública la història de la Bianca, ja que ara la gosseta s’ha quedat desemparada. El personal de la GAIA Tarragona no volien que la gosseta, després de patir la mort de la seva mestressa, acabés en una gàbia d’una protectora d’animals. Així doncs, van aconseguir que la gosseta fos acollida temporalment. Expliquen que l’animal va passar-se tota la nit «traumatitzat i desorientat» i que no parava de plorar.

Aquest dijous, 3 de gener, la Bianca va passar una revisió veterinària, ja que el personal de la GAIA Tarragona va observar que als excrements de la gosseta hi havia sang. De moment, s’està pendent de si els familiars de la dona que va morir a casa seva es volen fer càrrec de la gossa, que té tres anys i és de mida petita. Si no se’n poden cuidar, la gosseta serà posada en adopció a l’espera que una família li vulgui tornar a donar afecte després de la mala experiència que la gosseta ha patit la darrera setmana.


Comentaris

envia el comentari