Bibi de 'Las Mellis' rep els resultats de la biòpsia després de la seva operació en el pit

Els tumors que li van extirpar són benignes

Bibi va abandonar 'Supervivientes' després de la seva operació en el pit | Cedida

  Bones notícies per a 'La Melli' Bibi. L'exconcursant de 'Supervivientes' ha rebut els resultats de les anàlisis dels quists que li van ser extirpats durant la seva estada a Hondures i per això està d'enhorabona: els quists són benignes i la seva salut no corre cap risc. Així ho ha comunicat Kiko Matamoros a 'Sálvame': «A Bibi li han donat els resultats de la biòpsia aquest matí i els quists són benignes, però tot i així ha de sotmetre's a un seguiment», ha anunciat.

Fa unes setmanes, Bibi va decidir abandonar 'Supervivientes' després de sotmetre's a una operació perquè li extirpessin dos quists del pit que li van detectar durant la revisió mèdica prèvia a la seva entrada al programa. En un primer moment, els resultats no van ser concloents, raó per què se li va donar l'opció de continuar participant després de l'operació, una proposta que la concursant va declinar per no trobar-se anímicament bé.

No obstant això, quan la cantant va tornar a Espanya va haver de fer front a la polèmica entorn del seu abandonament, decisió per què va ser durament criticada. «Vaig entrar amb un tumor, perquè aquesta és la paraula, maligne o benigne, però ho és. Aquesta és la justificació del meu abandonament. No he abandonat perquè he volgut, ho he fet per força major. A la meva casa ja s'ha viscut aquesta malaltia, fa 18 anys. I ara em veig jo amb això. Jo no sé si és bo o dolent, perquè encara no m'han donat els resultats», va sentenciar, ensenyant la cicatriu de l'operació.


Comentaris

envia el comentari