Bibiana Fernández critica la censura envers el cos de la dona amb una foto nua

La col·laboradora de Telecinco denuncia que les dones no puguin publicar fotografies en les quals se'ls vegin els mugrons a Instagram
Bibiana Fernández
Bibiana Fernández sempre ha estat una dona fortament feminista | Instagram

Bibiana Fernández té inherent al seu nom el significat de lluita, dignitat i personalitat. Als seus 65 anys, segueix donant guerra, reivindicant els seus ideals i deixant rastre allà per on passa. Ara, gràcies a les xarxes socials com Instagram, Fernández té més poder que mai i aprofita la seva visibilitat per a denunciar tot allò que li repugna d'aquesta societat.

 

Fa pocs dies, la col·laboradora de 'El Programa de Ana Rosa' va sorprendre els seus seguidors amb una fotografia completament nua de fa ja alguns anys. Amb aquesta impactant i sensual imatge, Fernández ha volgut denunciar la norma que ella considera absurda i masclista que les dones no puguin publicar fotografies en les quals se'ls vegin els mugrons a Instagram. «Buscant en el baül dels records, llavors podies ensenyar els mugrons, què està passant?», escrivia junt amb la imatge.

 

 

Una involució, segons Fernández

I és que per a Fernández no té cap sentit que els homes puguin publicar imatges amb els seus pectorals sense cobrir, i que les dones, al contrari, hagin de col·locar-se una estrella o qualsevol altra figura per amagar aquesta zona del cos. De no ser així, Instagram elimina la fotografia per aturar l'allau de nus a les xarxes. Davant aquesta situació, Fernández assegura que: «Tot això és pels americans. Hi ha una involució i jo, que sóc filla de la primera transició, sento que he perdut llibertat».

 

 

Tanmateix, segueix explicant que: «És un tema que pot semblar una frivolitat perquè realment no és el més important d'aquesta vida. El fet que una dona que es fa una mastectomia i perdi el mugró se senti menys dona implica que li donem una importància al mugró que no hauria de tenir».

 

Després de la publicació de la seva fotografia i els seus comentaris, han estat moltes les persones les que li han donat suport i les que pensen que s'hauria de tenir la mateixa naturalitat davant un pit masculí o femení. Així i tot, de moment les regles són les que són i les dones, per molt feministes que siguin, hauran de seguir amagant els seus mugrons a les xarxes socials.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ducha y AR

Una publicación compartida por Bibiana Fernandez (@thedevilisawoman) el

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari