Bibiana Fernández ven el seu xalet per pagar el seu deute amb Hisenda

L'actriu, que porta un any intentat vendre la seva casa, es muda a un pis al centre de Madrid
Bibiana Fernández ven la seva casa i es muda a Madrid | Cedida

Bibiana Fernández tenia termini fins al 21 d'agost per començar a saldar el deute que té amb Hisenda. Per això, l'actriu s'ha vist obligada a vendre el xalet en el qual ha viscut més de 20 anys i que era el fruit de molts anys de treball. Bibiana va posar el cartell d'«en venda» l'octubre del 2015, però no ha estat fins ara quan per fi ha trobat comprador. La casa, d'uns 220 metres quadrats, està situada a la urbanització Bonanza, a Pozuelo d'Alarcón. Té tres habitacions, tres banys, saló, cuina, garatge, un cuidat jardí i piscina. Bibiana demanava per ella 550.000 euros i, pel que sembla, s'ha venut per una mica menys d'aquesta quantitat. Amb aquests diners, Bibiana ha pogut fer front al primer pagament d'Hisenda, ja que no ha pogut saldar el deute íntegrament. L'actriu seguirà la pròxima temporada a 'AR' i tornarà al teatre al costat del seu amic i company Manuel Bandera, per la qual cosa podrà seguir pagant al fisc la resta del deute.

Aquesta setmana Bibiana ha estat de mudances: caixes, mobles, records... L'actriu s'ha mudat a un pis ampli i lluminós en ple centre de Madrid amb els seus dos gossos, Hope i Joe, que hauran d'acostumar-se, igual que la seva propietària, a la seva nova casa. Un pis que aquests últims dies era un tràfec de pintors, caixes i mobles. «Ara és el moment en què em dona un infart, els pintors no van acabar i a les tres entren mobles. La pròxima jo calba, m'he arrencat els cabells», va escriure Bibiana fa uns dies en Instagram.

 

 

Ahora es el momento en que me infarto, los pintores no acabaron y a las tres entran muebles pa próxima yo calva, me arranque los pelos

Una publicación compartida de Bibiana Fernandez (@thedevilisawoman) elComentaris

envia el comentari