Bigote Arrocet espera el seu retorn a Espanya sense saber què ha passat mentre estava a 'Supervivientes'

Les dures crítiques a l'humorista argentí han causat reaccions al comportament de la seva família a la televisió

Bigote Arrocet | Gtres

És prou probable que Edmundo Arrocet no tingui ni la més mínima idea del que li espera en tornar a Espanya. La seva estada a Hondures al programa ‘Supervivientes’ ha arribat a la seva fi quan dijous passat, 9 de juny, l'audiència va decidir expulsar l'humorista. Tot i això, el seu retorn haurà d'esperar una setmana més. Arrocet, incomunicat des de fa molt de temps a l'illa, creu, cegament, que la vida de la seva família i els seus amics segueix sent igual a Espanya. Amb unes immenses ganes de tornar a gaudir de la seva parella, María Teresa Campos, el canvi que notarà en el seu entorn és probable que emprenyi l'argentí.

Ningú va informar Bigote de l'ictus que va patir Campos fa ja quasi un mes. Una decisió que va crispar l'ambient i que actualment ho segueix fent. Tal com informa 'OkDiario', es desconeix la reacció de l'humorista, però creuen que no serà bona. Fa unes setmanes el presentador de ‘Sálvame’, Jorge Javier Vázquez va reflexionar sobre quina era la decisió més correcta a l'hora de fer saber a Arrocet la greu malaltia de la seva parella. «Fer-li una entrevista a la seva tornada i no esmentar la malaltia de la Teresa serà complicat. De totes maneres m'agradaria ser jo qui l'informi». Abans de res, cal respectar la decisió de la Teresa sobre no explicar-li res, que per a molts va ser la més encertada. La periodista va donar les ordres, i en ser l'afectada, ningú va tenir res a dir.

Una cosa està molt clara. Que Edmundo anés al concurs de ‘Supervivientes’ ha afectat negativament gran part de la seva família. María Teresa Campos es va disgustar molt amb la decisió de la seva parella en voler assistir-hi, però tampoc va poder fer molt per evitar-ho. Com era d'esperar, les crítiques cap a l'argentí van fer molt de mal i van causar una gran ansietat a la presentadora del programa cancel·lat ‘Qué tiempo tan feliz’. D'altra banda, Carmen Borrego i Terelu Campos també han hagut de patir amb una intensitat similar els atacs cap a Arrocet des dels platós. «Jo seré totalment sincera, a mi no m'importa si Edmundo se sent molest, ho sento en l'ànima però no m'importa, perquè ell ha decidit anar a l'illa per damunt del que li ha demanat la meva mare», declarava la filla de la periodista després d'esgotar la seva paciència.

Bigote Arrocet amb María Teresa Campos. | Gtres

 


Comentaris

envia el comentari