Bigote Arrocet, obligat a baixar-se d'un autobús a Madrid al no voler pagar el bitllet

El programa 'Socialité' va emetre les imatges en exclusiva el dissabte
Bigote Arrocet, obligat a baixar-se d'un autobús a Madrid perquè no va voler pagar el bitllet | Telecinco | Telecinco
 

El programa de Telecinco 'Socialité' va emetre ahir dissabte, 2 de desembre, les que probablement són les imatges més controvertides de Bigote Arrocet en molt temps. Segons el programa presentat per María Patiño, Arrocet es va muntar en un autobús urbà de la ciutat de Madrid i es va disposar a asseure's en el seu seient.

Com que no va pagar el seu bitllet i es va dirigir directament cap a l'interior del vehicle, el conductor de l'autobús va recordar a Bigote Arrocet que el transport públic no és gratis i li va demanar que pagués el seu abonament igual que la resta dels viatgers.

Segons el programa de Telecinco, Arrocet va riure i es va negar a pagar el bitllet, encara que es desconeixen les causes que van portar a la parella de María Teresa Campos a aquesta actitud en el transport públic.

Com no podia ser d'una altra manera, el conductor va obligar a Arrocet a baixar-se del vehicle en la següent parada, com diversos testimonis van confirmar als periodistes de 'Socialité'.

La situació de Bigote Arrocet contrasta amb la de María Teresa Campos, que actualment es troba a Nova York al costat de la seva família per gravar la nova temporada del reality de Telecinco 'Las Campos', on gaudeix de tot tipus de comoditats.


María Teresa Campos i Bigote Arrocet | Catalunya Diari
 

La policia reté a María Teresa Campos a Nova York

Aquest no és l'únic problema de la família Campos amb les autoritats en els darrers dies, ja que María Teresa va ser retinguda per la policia en l'aeroport de Nova York, tal com va informar el director del seu reality, Raúl Prieto, a través d'una trucada en directe a 'Sálvame'.

Segons va explicar, la mare de les Campos va ser retinguda durant dues hores, i encara que no van explicar els motius del succés, María Teresa va reaparèixer després agafada del braç del policia i amb una actitud tranquil·la.

Bigote Arrocet, sol pel seu aniversari

El viatge de les Campos a Nova York ha deixat un detall negatiu per a Bigote Arrocet i que podria explicar la seva actitud en el succés de l'autobús. Arrocet s'ha quedat sol pel seu aniversari, un dels dies més especials d'any.

Algunes veus fins i tot es plantegen que això pugui ser una venjança de María Teresa, que li retorna amb la mateixa moneda el desvergonyiment del passat 18 de juny, quan la presentadora va passar el seu 76º aniversari sense la seva parella, que en aquest moment estava participant en 'Supervivientes 2017'.

 

María Teresa Campos i Bigote Arrocet en una foto d'arxiu | Cedida