Bigote Arrocet s'emociona després d'escoltar les paraules de María Teresa Campos en directe

La presentadora va voler realitzar una connexió en directe des del programa 'Supervivientes: Conexión Honduras' per a deixar-li les coses clares a Edmundo

Edmundo, emocionat després d'escoltar les paraules de María Teresa | Telecinco

Per a sorpresa de tots els teleespectadors que aquest passat diumenge 11 de juny estaven veient el programa 'Supervivientes: Conexión Honduras', la presentadora Sandra Barneda va anunciar tot just començar el programa que Bigote Arrocet rebria una trucada molt especial de l'exterior de la seva parella, María Teresa Campos: «Avui tindrem en directe a Teresa Campos per a parlar amb Edmundo». Tot i que quan va començar el programa va dir que no parlaria amb Bigote, finalment, va decidir fer-ho per expressar-li la seva estima, preocupació pel seu estat i alhora, deixar alguna cosa clara. «Hola, 'Mundito'. Sóc jo, 'Mori'», va començar dient María Teresa davant un Edmundo sorprès després de reconèixer la seva veu. «Vull dir-te que des que vas marxar aquí han passat moltes coses que sabràs quan tornis, perquè no se't pot dir res, no he volgut demanar aquest permís. He decidit dir-t'ho quan arribis aquí», li ha confessat la presentadora a la seva parella a l'illa.

Malgrat aquestes paraules, Bigote no ha reaccionat, i només esperava que Campos seguís amb el seu discurs. «Estic contenta que estiguis vivint el teu somni, però no t'aprimis més, que em preocupes. Que sàpigues que els teus fills han estat pendents de mi. Res ha minvat el que sento per tu i com no tinc incapacitat per parlar de sentiments com tu, t'ho dic: T'estimo, t'estimo, cuida't», ha seguit María Teresa Campos, provocant que, aquest cop, Bigote no pogués aguantar les llàgrimes d'emoció. Aquestes paraules han arribat just després de l'expulsió d'Arrocet i el seu aïllament al palafit.

Sobre aquest tema, María Teresa ha preferit no opinar davant dels teleespectadors, però ha assegurat que la seva opinió la dirà en el moment oportú. «El que sí que trobo més justificat és la meva entrada l'altre dia per demanar el vot a les persones que m'estimaven. Hi ha coses amb les quals no es pot competir, com les xarxes socials. Elles manen molt i en aquests programes, més. És una opinió personal, però el públic és sobirà. A Edmundo li han donat l'alegria del segle quan li han dit que ha d'ocupar el palafit», ha acabat dient María Teresa després de la connexió en directe a 'Supervivientes: Conexión Honduras'. Pots veure el vídeo del moment al web de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari