IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La biògrafa dels Tous assegura que la reina Letícia va fer que els Tous expulsessin Pilar Rahola i Helena Rakosnik

La bomba sobre la fundació no s'ha acabat aquí sinó que també ha explicat detalls sentimentals de la parella

Imatge de la reina Leticia amb unes arracades Tous
Imatge de la reina Leticía amb unes arracades Tous | Cedida

Espejo Público ha estat testimoni avui d'una noticia que pocs esperaven, la biògrafa dels Tous, Ana Alós, ha assegurat a Espejo Público que la reina d'Espanya, Letícia, va ser la responsable de que els Tous fessin fora a Pilar Rahola de la Fundació Rosa Oriol. Així doncs ha explicat que la monarca hauria fet arribar el seu malestar als empresaris catalans i els hi haurien suggerit que expulsessin a Pilar Rahola i també la dona d'Artur Mas, Helena Rakosnik. 

El plató incrèdul davant d'aquesta notícia

El presentador substitut de Sussanna Griso, Albert Castillón, no s'ho podia creure, després que l'autora de 'Los Tous, historia de una familia, una empresa y un osito hecho joya' afirmés de manera contundent que «la reina Letizia manda mucho». 

A més a més, la bomba no s'ha acabat aquí sinó que també ha explicat detalls sentimentals de la parella. En aquesta línia, ha dit de manera contundent que els socis dels Tous són l'exministre socialista José Bono i la seva esposa, i no només en l'àmbit econòmic, sinó que estarien embolicats entre ells.

Ha airejat detalls de la seva vida amorosa

La relació d'aquests segons ha explicat Alòs «estaven embolicats creuadament», de tal manera que Bono se n'hauria anat al llit amb Rosa Oriol i la dona de Bono li seria infidel amb Salvador Tous. La notícia ha provocat un important daltabaix al plató d'Antena 3, tot i que han assegurat que els joiers no estan preocupats per les últimes caigudes de vendes que ascendirien a un 25%, ja que «ara estan esquiant». 


Comentaris

envia el comentari