IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bisbal confessa perquè es va enamorar de Chenoa al programa de Bertín Osborne

El cantant assegura que va estar a punt d'entrar a Gran Hermano per donar-se a conèixer

David Bisbal es posa nerviós en parlar de Chenoa al programa de Bertín Osborne | Cedida

El nou convidat de Bertín Osborne a Mi casa es la tuya va revolucionar ahir a la nit les xarxes, i no és estrany, ja que David Bisbal va confessar diverses coses sobre alguns punts de la seva vida que tots els seus fans van escoltar amb molta atenció i van rebre agraïts. Entre paella i dolços, els dos famosos van xerrar a la casa que podria ser el futur habitatge del presentador, que encara es troba a la recerca del lloc ideal per a ell, la seva dona i el seu fill.

Al programa, Bisbal va fer un recorregut per la seva carrera, però també va tirar cap enrere en el record i va revelar aspectes de la seva infància, quan el triomf encara era alguna cosa molt llunyana i només el coneixien a la seva família. Entre altres coses, va explicar la seva lluita per aconseguir entrar a Operación Triunfo, què va suposar aquella experiència i també el tema més esperat: què va representar Chenoa a la seva vida. Encara que el jove cantant va assegurar que va estar a punt de presentar-se a Gran Hermano per donar-se a conèixer, allò no va ser el més destacat de la vetllada.

Quan se li va preguntar a Bisbal per altres parelles de l'Acadèmia, va respondre de manera molt sincera: «Jo no puc parlar d'aquestes coses, però del que sí que et puc parlar és de la sintonia i l'afecte que em va unir a Laura». A partir d'aquí, Bisbal va seguir parlant del seu amor per ella: «Sobretot, quan va acabar el programa ens vam unir moltíssim. Havíem d'acostumar-nos a una vida que mai havíem tingut. Compartíem les nostres coses artístiques, la convivència a casa, el treball començava a créixer d'una forma forta. Els dos ens ajudàvem molt i potser sense ella m'hauria sentit més sol».

David Bisbal i Bertín Osborne al sofà amb una foto del cantant i la seva parella | Cedida

 

Per contrarestar una mica, David Bisbal també va parlar sobre la seva actual parella: «És la meva versió en femení, per això ens entenem a la perfecció. Fins i tot som del mateix signe zodiacal! És una meravella de persona», i li donava les gràcies perquè «avui dia puc treballar amb la qualitat que ho faig gràcies a la dona que tinc al costat». Sens dubte unes paraules precioses per a la seva dona, i com era d'esperar, tots aquests temes han estat molt comentats a les xarxes:


Comentaris

envia el comentari