IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

David Bisbal: «Jo no parlo per diners, això ho fan altres»

El cantant assegura que fer declaracions mai ha estat el seu estil, ja que la seva feina és la música

David Bisbal responde a las acusaciones de Elena Tablada
David Bisbal respon a les acusacions d'Elena Tablada | Instagram @davidbisbal

En un fet realment insòlit, David Bisbal ha fet unes declaracions on comenta l'exclusiva a la revista 'Hola' de qui va ser la seva parella Elena Tablada.  La mare de la seva filla Ella ha explicat com va ser la seva relació amb el cantant

Bisbal no ha trigat gaire a reaccionar a les paraules de Tablada, i ho ha fet distanciant-se de la manera d'actuar de la dissenyadora. L'artista d'Almeria ha assegurat que ell no faria públic algun tema de la seva vida perquè «no és el seu estil» i que mai cobraria per una exclusiva com aquesta. 

Bisbal mai faria públic un tema privat

David Bisbal ha afirmat amb contundència que fer declaracions «no és la seva feina» i que per tant mai ho ha fet. No ha contestat davant la premsa a les paraules d'Elana Tablada on deia que s'ha sentit molt sola quan eren junts i que el cant encara estava enamorat d'ella. David ha explicat que «si l'hi he de dir alguna cosa a la mare de la meva filla, tinc el seu correu electrònic i el seu telèfon, mai se m'ocorreria fer-ho en públic».  

La mare d'Ella ha relatat que mai va mantenir una vida normal mentre era amb el cantant perquè sempre estava a casa. També ha parlat del conflicte que manté amb Rosana Zanetti, després que aquesta publiqués unes fotos de la petita a les xarxes socials.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y por fin podemos empezar a buscar nombres... de chico bisbalillo en camino.

A post shared by Davidbisbal (@davidbisbal) on

David Bisbal: «No és el meu estil»

El cantant andalús ha sorprès amb aquestes declaracions: «Jo sobre aquest mena de coses, mai m'he manifestat perquè no és la meva feina. La meva feina és la música. La meva feina és anar directament a les emocions de la gent». I és gràcies a aquesta que David Bisbal ha aconseguit un patrimoni immobiliari de gairebé 3 milions d'euros

En un to molt calmat, Bisbal ha volgut deixar clar que «mai contestaré a cap suposada declaració de la mare de la meva filla. Absolutament cap perquè, si tinc alguna cosa a dir-li, tinc el seu correu electrònic i el seu telèfon».  

L'exconcursant de la primera edició d''Operación Triunfo'  ha confirmat també que és molt feliç amb el futur naixement del seu segon fill. Finalment, sobre les paraules de Tablada, ha sentenciat: «No entenc aquest tipus de declaracions, no penso dir res més perquè no és el meu estil ni cobraré diners d'això perquè mai ho he fet, això ho fan altres persones».


Comentaris

envia el comentari