URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

David Bisbal i Rosanna Zanetti s’han casat en secret

La parella ho ha anunciat avui, tot i que a l’abril del 2017 ja es van fer parella de fet

 

David Bisbal i Rosanna Zanetti han tornat a sorprendre a tots els seus seguidors. I el motiu, no podria ser millor. La parella ha anunciat de forma totalment inesperada que ja s’han donat el «sí, vull» després de convertir-se en parella de fet el passat abril de 2017.

 

«Ni em somnis hauríem imaginat una boda més perfecta: romàntica, emotiva, discreta i en la més absoluta intimitat. Estem molt feliços i molt emocionats i volem compartir-ho amb tots vosaltres», va escriure el d’Almeria al seu perfil d’Instagram. Ho ha fet compartint una instantània en la qual surten abraçats i amb roba de noces.

 

Fa poc més d’un any, la parella ja va anunciar de manera totalment sorprenent que havien passat per l’Ajuntament d’Ajalvir, a Madrid, per tal de formalitzar la seva relació inscrivint-se com a parella de fet. Aquesta notícia ja va ser una declaració d’intencions amb la qual anunciaven les seves ganes de passar algun dia per l’altar i així poder celebrar una cerimònia més religiosa i tradicional.

Una boda d’allò més discreta i íntima

Ara, la parella ha tornat a deixar bocabadat a tothom amb una «boda secreta», igual que van fer el dia que van decidir inscriure’s com a parella de fet. Aquesta estratègia l’haurien adoptat per tal de poder gaudir d’un esdeveniment «discret i íntim», que és com sempre havien imaginat la seva boda.

 

 

No és estrany, doncs, que el cantant s’hagi pres tantíssimes molèsties per tal de garantir la discreció total de l’enllaç, encara més tenint en compte la gran expectació que hauria despertat un esdeveniment de tal calibre, i els antecedents que van viure quan van decidir casar-se civilment.

 

En aquell moment, Bisbal i la seva dona van literalment «obligar» als treballadors del consistori a firmar un acord de confidencialitat, i els van prohibir fer fotos de l’esdeveniment. Malgrat tot, finalment es va córrer  la veu i, quan van sortir de l’Ajuntament, es van trobar diversos fan esperant a la sortida. Tot i que aquest fet va disgustar una mica a la parella, Bisbal va fer gala de la seva generositat i es va quedar firmant autògrafs i compartint temps amb ells. 

Es troben en el seu moment més dolç

El cantant va tornar a manifestar públicament els seus desitjos de casar-se ben aviat al mes de gener: «Estic feliç de poder compartir amb vosaltres que ha arribat un dia molt especial... Li he fet la pregunta... I ha contestat que sí!», clamava al seu compte d’Instagram.

 

Així doncs, sembla ser que a partir d’aquell moment, la parella es va posar les piles i immediatament va començar amb els preparatius d’un enllaç que ha tingut lloc aquest mes de juliol. I és que, tot i que han fet pública la notícia, realment desconeixem més detalls sobre l’enllaç entre Bisbal i Zanetti. 

 

 

La parella ha pres la decisió d’unir-se ‘fins que la mort els separi’ tan sols dos anys després d’iniciar la relació, en un dels moments més dolços i en un estat d’enamorament total. Les alarmes sobre un possible romanç entre el cantant i l’actriu van saltar a l’abril del 2016, quan els dos van ser enxampats a l’aeroport de Miami per un programa mexicà. 

Comentaris