IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Black Friday s'anticipa aquest any a Catalunya

Moltes empreses han començat a oferir descomptes significatius abans de la baixada de preu final dels dies compresos entre el dijous 23 i el diumenge 26 de novembre

El 'Black Friday' se celebrará entre el 23 y el 26 de noviembre
El 'Black Friday' se celebrarà entre el 23 i el 26 de novembre | Cedida

Portada de les terres de més enllà de l'Atlàntic, el Black Friday és una iniciativa estrangera que, com el Halloween, segueix arrelant amb força al nostre país. Pel qui no ho conegui, és una pràctica molt popular duta a terme en grans empreses i comerços poc abans del Nadal.

Consisteix en una gran baixada de preus que molts aprofiten per anticipar les seves compres nadalenques de cara a estalviar el màxim possible; d'altra banda, precisament aquesta voluntat de voler comprar més per menys, estimula el comerç i provoca que es produeixin gran quantitat de vendes. A més, comprant moltes coses amb antelació, el Black Friday no perjudica les compres nadalenques, que ara solen ser més puntuals i selectives, i van acompanyades d'imports majors.

En aquesta ocasió, com informa 'Economia Digital', els descomptes semblen haver-se avançat al Black Friday com a part d'una estratègia semblant a la prèviament esmentada. Així, molts comerços catalans ja comencen a oferir atractius descomptes de cara a anar introduint el Black Friday i aconseguir vendre part del producte abans d'aquesta data.

De fet, s'espera que es compri molt en aquests primers descomptes que arriben fins al 30%, abans que en el Black Friday es produeixin les majors compres amb els majors descomptes. D'altra banda, la gran baixada de preu tindrà lloc en els dies compresos entre el dijous 23 i el diumenge 26 de novembre, moment en què es produiran els descomptes més importants.


El sector tecnològic pioner en el Black Friday i en el Ciber Monday

A aquestes dates s'ha d'afegir l'anomenat Ciber Monday, que tindrà lloc el dilluns 27 de novembre i que consisteix en el mateix que el Black Friday però per internet. Una de les empreses que s'ha sumat a aquesta iniciativa d'avançar els descomptes ha estat El Corte Inglés, a més d'establiments com a Mango i H&M.

Els sectors tecnològics, uns dels més implicats en el Black Friday també han decidit avançar-se: Worten ofereix descomptes de 100 euros en l'adquisició d'un nou portàtil si es lliura l'antic i PC Componentes i Media Markt, ofereixen promocions exclusives en ordinadors i electrodomèstics.


Comentaris

envia el comentari