ÚLTIMA HORA

🔴 Desconvoquen el tall de l'AP-7 a la Jonquera

Blanca de Borbó, filla de Leandre de Borbó, oncle del rei Joan Carles, va participar en un 'reality' a Telecinco

Va aconseguir fer-se un forat entre els seus companys i va arribar a ser una de les finalistes del programa
Blanca de Borbó, filla de Leandre de Borbó | Cedida

 

La néta bastarda d'Alfons XIII, Blanca de Borbó, es va fer molt popular gràcies a la seva participació en el 'reality' de Telecinco 'Acorralados', programa que la cadena va estrenar el 2011.

Durant el seu pas per La Casona asturiana, on va conviure amb cares molt conegudes com Nagore Robles, que es va proclamar vencedora del concurs, la filla de Leandre de Borbó es va convertir en un dels personatges més estimats del públic, destacant per ser extravertida i convertint-se en una participant més, aconseguint que els seus llaços familiars passessin gairebé inadvertits.

De fet, aquesta cosina del rei Joan Carles I va aconseguir ser una de les finalistes del concurs presentat per Jorge Javier Vázquez i Raquel Sánchez Silva, que van conduir el 'reality' agrícola-ramader més exitós de la televisió.

Blanca de Borbó durant la seva participació a 'Acorralados' | Telecinco

 

Després del seu triomf mediàtic, la vida de Blanca va fer un gir radical, ja que li van diagnosticar un tumor a la medul·la. El juliol de 2013, va anunciar que havia estat operada amb èxit, si bé la intervenció la va deixar en una cadira de rodes.

Un any i mig més tard, va confirmar als mitjans que havia aconseguit tornar a caminar i posar-se en peu, ajudada pels seus familiars i el suport dels metges a l'Hospital de Paraplègics de Toledo, aconseguint donar de nou les seves primeres passes.

 

La mort de Leandre de Borbó

Les últimes vegades que es va veure a Blanca de Borbó públicament van ser amb motiu de la mort del seu pare, l'any 2016. Molt afectada, Blanca de Borbó va arribar a 'Sálvame' per revelar l'última promesa que li va fer abans de la seva mort: «Li vaig dir que mentre jo visqui, el coneixeran com altesa reial i infant d'Espanya».

 

 

Malgrat les seves emotives paraules, el programa va emetre unes imatges d'una entrevista inèdita del seu pare en la qual aquest assegurava que no tenia «un dur» i que «sempre que pot treu algun tema de la corona». Visiblement sorpresa, la filla de Leandre de Borbó va fer especial èmfasi en què no havia mentit en les seves declaracions.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris