Primer pla de l'actriu Blanca Romero

Blanca Romero confirma el pitjor presagi sobre la seva filla i sent que tot ha sortit

Blanca Romero veu amb preocupació el que ha escrit Lucía

Blanca Romero ha viscut la vida com li ha donat la gana. La model que s'hi dedica des que tenia 16 anys saltava a la popularitat per la seva relació amb Cayetano Rivera.

Blanca, que també és actriu i fins i tot s'atreveix a cantar, ha arribat a estar nominada a un Goya a la categoria d'actriu revelació. D'altra banda, quan va començar la seva història amb Cayetano, ella ja tenia una filla, Lucía. I el torero, enamorat fins als ossos d'aquella dona, no va dubtar a adoptar la petita Llúcia i esdevenir el seu pare.

Transcorregut un temps, Blanca Romero i Cayetano no van seguir endavant amb la relació i cinc anys després de casar-se, es van divorciar. Sí que es va mantenir l'enllaç entre Lucía i el seu pare adoptiu, encara que actualment aquesta relació no passa pel seu millor moment.

L'actriu sempre ha tingut bones paraules per a Cayetano, ja que en un moment complicat de la seva vida, ell la va estimar sense condicions, ni barreres. A més, en 2012, va ser la mare per segona vegada d'un nen anomenat Martín.

En aquests moments, però, ha volgut fer una parada a la seva trajectòria professional per passar més temps al seu costat. «Encara és petitó i estem molt units. Quan el nen creixi i tingui més temps per a mi i per viatjar, segur que seguiré expressant-me de la manera que sigui», diu.

La carta que pot obrir una bretxa a la vida de Blanca Romero

Blanca Romero decidia trencar el secret i revelava la identitat del pare biològic de Lucía l'any 2015. Aleshores va explicar que quan van decidir tenir la nena, Blanca li va demanar una sola cosa. «Si un dia això nostre no va bé, l'únic que et demano és que no me la treguis i ens deixis tranquil·les», va ser la petició.

Fotomuntatge de Cayetano Rivera i Lucía Rivera
Blanca Romero va trobar a Cayetano un suport incondicional per a Lucía Rivera | CatalunyaDiari

Així va ser llavors i després d'una trobada quan Lucía tenia 11 anys, no hi ha hagut més contacte. Blanca sempre ha volgut mantenir aquesta distància entre pare i filla, però sembla que ara la jove troba a faltar saber més dels seus orígens.

És més, ja en el seu moment es va apuntar que el fet d'haver publicat la foto del pare de Lucía havia estat un gest cap a Cayetano. I, per si no n'hi hagués prou, ara les paraules que acaba d'escriure Lucía en una carta oberta, tampoc deuen haver agradat gaire al torero.

Acceptant la proposta d'una altra 'influencer', Lucía ha decidit escriure una carta al seu «estimat senyor X». En cap moment diu obertament que sigui el seu pare biològic, però les referències estan més que clares.

Blanca Romero i la semblança física de Lucía Rivera

Blanca Romero ja va revelar al seu moment que Lucía és molt semblant al seu pare biològic. Ara Lucía afirma que «has estat un pilar invisible que m'ha permès agafar més aire. Quan era petita m'aterria la idea d'explicar que soc adoptada per part de pare, perquè aquest fet va ser el motiu pel qual em van fer bullying durant molts anys».

Així, la noia que obre un meló imprevisible amb aquesta carta que potser llegeix el seu pare i s'anima a tornar-hi, té una altra pregunta. «A vegades em pregunto si ets tan sensible com jo, tan romàntic i somiador», escrivia.

Amb aquestes paraules, Blanca pot comprovar que les seves intencions de mantenir allunyat el seu ex de la vida de Lucía no han donat bon resultat al final.

I és que, ara que ja és més gran i si vol, pot intentar tornar a veure el seu pare biològic. A l'adoptiu, a qui guarda «afecte i respecte» el té aquí a Espanya i afirma que segueix mantenint amb ell una molt bona relació.

De fet, la filla gran de Blanca Romero té també trets molt marcats de Cayetano en la seva manera de ser. Segons ella, per exemple, el tremp i la serenitat els ha adoptat del torero, perquè ell se'ls va ensenyar.