Blanca Suárez canvia de look i es passa a la moda del serrell

L'actriu va sorprendre els seus seguidors durant el Festival de Cine de Màlaga

Blanca Suárez al Festival de Cine de Màlaga
Blanca Suárez al Festival de Cine de Màlaga | Cedida

Si una persona és guapa, és igual que porti serrell, cua o cabellera a l'aire. Un exemple d'aquesta afirmació és l'actriu Blanca Suárez que, en un mateix dia, ha aparegut amb dos 'looks' totalment diferents en el marc del Festival de Cine de Màlaga. Durant la presentació de dia de la pel·lícula de Netflix, 'A pesar de todo' a Màlaga, Suárez va lluir un espectacular vestit verd amb faldilla asimètrica i un monyo ben alt que li quedava estupendament, tal com explica 'La Coctelera'.

Ara bé, la sorpresa va arribar al vespre quan l'actriu va aparèixer amb un altre monyo però, en aquest cas, amb un curt serrell per davant. La sorpresa sobre el seu ràpid canvi de 'look' va ser tal que, fins i tot, es va arribar a comentar la possibilitat que el serrell fos postís. Més enllà del debat de la puresa o no d'aquell serrell, el cert que Suárez estava guapíssima en ambdós escenaris, ja que com s'acostuma a dir, no hi ha millor complement que un bon somriure.

Blanca Suárez amb el seu nou serrell
Blanca Suárez amb el seu nou serrell | Cedida

 

Davant el rebombori que es va crear amb el seu nou pentinat, ella mateixa ha volgut fer-se ressò a través del seu perfil d'Instagram i ha batejat el seu serrell com a 'Calimero', en honor a uns dibuixos animats de la seva infantesa.

  • També et pot interessar: Shakira diu adeu al seu ros platí i torna al seu color de cabell natural

Germana de grans actrius en la ficció

Suárez va acudir a Màlaga per a presentar la pel·lícula produïda per Netflix 'A pesar de todo', en la qual ha estat acompanyada per actrius com Amaia Salamanca, Macarena García i Belén Cuesta.

En el 'film', les actrius són germanes i, després de la mort de la seva mare, protagonitzada per Marisa Paredes, han de retrobar-se i aprendre a aguantar-se de nou. Més enllà de la pantalla, les actrius espanyoles de moda es van mostrar d'allò més properes i contentes amb la presentació de la seva nova pel·lícula.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E L L A S, si?? #SeñorasExpertasEnSelfies @macarenagarciaoficial @belen_cue @amaiasalamanca #APesarDeTodo #FestivalDeMalaga

Una publicación compartida de Blanca Suárez (@blanca_suarez) el

  • També et pot interessar: Laura Matamoros i el seu nou 'look' esportiu de 3.000 euros

Comentaris

envia el comentari